Connect with us

Lifestyle

NE ZNAM ŠTA DA RADIM?! Saznala sam da moj muž ima još jednu zakonitu ženu

Published

on

Uznemirena žena je potražila savjet, a evo kakav odgovor je dobila.

Djevojka je potražila savjet na portalu “The Sun”, od njihove kolumnistkinje Didri jer njen suprug ima još jednu zakonitu ženu. Kaže da ne može da ga ostavi.

Ovo je njena priča:

“Moj suprug ima dvije žene. Udala sam se za njega jer nisam mogla da podnesem pomisao da ga ostavim, ali to je djelovalo jako loše na moje emocije. Imam 29 godina, a bili smo u vezi dvije godine prije nego što sam saznala da ima ženu i sina. Oboje smo iz Indije, ali živimo u Velikoj Britaniji.

Kada sam otvoreno porazgovarala s njim o toj ženi, samo je zaplakao. Rekla sam mu kako sam vidjela e-mail označen kao “Gospodin i gospođa” i tako sve otkrila”, otkriva djevojka u svojoj potresnoj ispovijesti i kaže da je njen suprug plakao kad se sve otkrilo ” priznao da je u Indiji ušao u ugovoreni brak, ali uvjeravao me kako nikada nije volio tu ženu. Rekao je da me voli, a zatim me zaprosio. Pristala sam jer sam željela da uzmem njegovo prezime.”

Vjenčali smo se prije šest mjeseci, svojoj porodici sam rekla da smo imali brzo, civilno vjenčanje. Moji roditelji su bili skrhani. Suprug mi je rekao kako neće, mene i naš brak, da spominje prvoj ženi, ali to me muči. Ne želim da budem njegova grešna tajna.

Savjet koji je dobila:

Nikada nećete biti srećni u tom predvorju pakla. Vaš muž možda ne voli tu ženu, ali mala je vjerovatnoća da će se taj brak poništiti. To bi ga učinilo bigamistom, a vaš brak ništavnim.

Izvor: alo.rs

Popularno