Connect with us

Rijaliti

NE MOGU DA JE GLEDAM UTUČENU I UBIJENU! U noći kad je Luna doživela NERVNI SLOM oglasio se Gagi!

Published

on

Gagi Đogani i Anabela Atijas održali su sinoć zajednički nastup na jednom prestoničkom splavu, što je privuklo veliko interesovanje medija, budući na sva dešavanja u kojima je glavni akter njihova ćerka, učesnica Zadruge Luna Đogani

Budući da se finale najgledanijeg rijalitija bliži, Gagi ne može da dočeka da posle devet meseci ponovo ugleda svoju mezimicu.

– Samo ću je zagrliti i možda ću pustiti suzu od radosti – rekao je Gagi za Pink.rs, koji se osvrnuo na ćerkin odnos sa Slobom Radanovićem, koji je znatno zahladneo nakon što je pevač sa suprugom Kristinom Kockar proslavio godišnjicu braka u hotelu.

– Ne mogu da gledam Lunu tako utučenu i ubijenu… Ne sumnjam ni u jednom momentu da Sloba voli Lunu. Ona je prespavala dan zato što je ljuta zbog svega – objasnio je sinoć Gagi koji, dok je razgovarao sa novinarima, nije ni slutio da će iste noći njegova mezimica doživeti novi emotivni slom, zbog kojeg se satima gušila u suzama i za svoje loše stanje krivila Slobu.

Budući da je Luna tokom svog učešća u Zadruzi u više navrata otkrivala razne pikanterije vezane za članove svoje porodice, Gagi će od nje zatražiti da određene stvari demantuje.

– Moraće da demantuje neke stvari, to je prvo što ću joj reći… Ipak je to zatvoreni prostor dole…. I ja razumem nju, a razumem i Slobu, kao da su opijeni unutra. Oni više ne znaju šta rade definitivno, a ne znaju ni šta pričaju – kaže Gagi.

Popularno