Connect with us

Gamezone

NBA Live 18 spaja uličnu, školsku i profesionalnu košarku

Published

on

NBA Live 18 je na EA Playju pokazao ulični hakl, školska natjecanja, profi košarku, mačeve, dinosaure, ima ženski, ima sve. Dobro možda ne ovih zadnjih par stvari, ali ima nove kontrole.

Na EA Play konferenciji smo imali prilike vidjeti prve snimke povratničkog naslova NBA Live 18 u akciji i uspjeli su nas zainteresirati prikazanim. Tvrde da su protekle dvije godine proveli potpuno mijenjajući kako igramo košarkaške igre, pa su nam pokazali da ćemo u napadu precizno driblati i pucati s desnim analogom, a u obrani čitati protivnika i reagirati na isti način kako bismo zaustavili njihov prolazak do koša.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2XQfMT4OqvE]

Nažalost, nisu ušli u detalje i objasnili nam koliko je to ključan i dubok element igre, već su se službeni traileri posvetili sasvim drugačijem aspektu igre. Osmislili su nešto što zovu The One i pretpostavljamo da se radi o igrivom modeu u stilu karijere. Ideja je da možemo stvoriti svog igrača i onda igrati uličnu košarku, amatersku, tj. školsku ili profesionalnu NBA ligu i tako birati svoj put kroz svijet košarke.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XcNqzazrg94]

Čini se da nas naše odluke ipak neće ograničiti, jer će naš košarkaš igrom na svim terenima i natjecanjima napredovati, a sudeći po traileru ekipi poput Jamesa Hardena i Blakea Griffina uopće nije problem bacakati se s nama po betonu i pritom riskirati profesionalnu karijeru. Dobro, ne valja pretjerano razmišljati o takvim stvarima, samo se nadamo da će NBA Live 18 biti zabavan, jer bi NBA 2K serijalu dobro došlo malo konkurencije.

(HCL.hr)

Popularno