Connect with us

Banja Luka

Nataliji potrebno 150.000 evra za liječenje

Published

on

BANJALUKA – Humanitarna organizacija “Budimo ljudi” iz Banjaluke pokrenula je humanitarnu akciju za prikupljanje sredstava za liječenje Natalije Pupčević iz Novog Grada, koja je oboljela od akutne mijeloblastne leukemije.

Tridesettrogodišnja Natalija je majka dva sina od tri i po i dvije godine.

“Natalijina najveća nada je liječenje u inostranstvu i presađivanje koštane srži, jer dosadašnja terapija nije dala rezultate. Za odlazak na liječenje potrebno je 150.000 evra. Za Nataliju i njenu porodicu ovaj iznos je samo nedosanjani san, ali za sve nas zajedno jedna velika realnost, koja se može postići”, istakli su iz ove organizacije.

Situacija je tragičnija kad se doda da je Natalija prije dvije godine izgubila stariju sestru Nikolinu, majku troje djece.

“Sudbina se okrutno poigrala s Natalijinim roditeljima Nikolom i Milankom. Troje unuka su im već ostali bez majke. Započinje borba za Nataliju i njena dva anđela”, rekli su iz ove organizacije i mole sve ljude da pomognu u borbi za život mlade majke, kako njena porodica ne bi izgubila još jednu bitku.

Dodaju da je ovo borba za Natalijin život, borba za jedino svjetlo u životu njenih roditelja, koji su jednom tragedijom već oboreni na koljena, borba za njene sinove, borba za Natalijine sestriće, koji su ostali bez majke, a sad vode bitku za život svoje tetke.

Uplate se mogu vršiti na Natalijin podračun u HO “Budimo ljudi” UniCredit banka 3383502257483613 sa naznakom “Za Nataliju”. Za uplate iz inostranstva mogu se koristiti računi navedeni na memorandumu s istom naznakom.

(Dajana Miljić)

Popularno