Početna Magazin Zvijezde i tračevi NASTAVLJA SE DRAMA MILICE DABOVIĆ: Simon ponovo preti košarkašici!

NASTAVLJA SE DRAMA MILICE DABOVIĆ: Simon ponovo preti košarkašici!

0
0

Šime Šiklić Simon, bivši dečko nekadašnje košarkašice Milice Dabović, poslednjih nekoliko dana često je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu

Dabovićeva je svog bivšeg partnera, osim za fizički napad, prijavila da je nedozvoljeno posedovao određenu količinu oružja, da joj je ukrao novac, ali i auto koji je u vlasništvu njenog oca.
Međutim i Simon je prijavio svoju nekadašnju partnerku. On joj preti da će je izbaciti iz stana u kom sada živi.
– Prijavio sam je za stan, jer je promenila bravu i jer me je izbacila. Prijavio sam policiji sve to, tako da ću sa nadležnim ljudima ući u stan koji je moj, a u kojem ona trenutno živi. Stan se vodi na nju, ali sam ga je platio. Biće izbačena iz stana – rekao je Šiklić za “Alo”.
Simon tvrdi da u njihovoj vezi nije bilo nasilja i da se kaje samo zato što se veza tako završila, a da je četiri dana pre napada bio na njenom rođendanu zato što je ona instistirala.
– To je bila maska, nije trebalo da se pojavim tamo, ali me je ona ubedila i ja sam došao da je ispoštujem. Pripremio sam joj tada poklon, sve što je poželela da dobije i platio sam parti koji je organizovala. Da se razumemo, njen rođandan sam platio ja, a ne ona. Ali, ti pokloni nisu važni, oni dođu i prođu. Bitnije su reči koje su izgovorene i njene turbo laži – rekao je Simon Šiklić

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preporučujemo

ANASTASIJA PROGOVORILA O CECINOM LJUBAVNOM ŽIVOTU: Veljko i ja bismo bili veoma srećni kad bi mama našla dečka!

ANASTASIJA PROGOVORILA O CECINOM LJUBAVNOM ŽIVOTU: Veljko i ja bismo bili veoma srećni kad…