NAJZNAČAJNIJI TRENUCI ZA DEU Mladen Mijatović još uvijek nije uspio da vidi djevojku, ali ističe da ona ima najbolji tretman

Mladen Mijatović ističe da njegova djevojka ima najbolji medicinski tretman, ali da zbog virusa koji vladaju još uvijek nije uspio da je vidi. Doktori mu kažu da tako psihički jakog pacijenta kao Deu dugo nisu vidjeli, zbog čega se nada pozitivnim vijestima danas poslije 14 časova.

Voditeljka Dea Đurđević trenutno bije najtežu bitku, očekujući rezultate da li će i kada moći da pomjera ruku koja joj je otkinuta u teškoj saobraćajki. Njen dečko, novinar Mladen Mijatović za “Blic” kaže da je danas najbitniji dan za sve njih jer prolaze kritična 72 sata, nakon čega će se znati preciznije prognoze.

– Danas oko 14 časova biće navršena 72 sata od saobraćajke, a to je taj kritični period – rekao je Mladen, koji s neizvjesnošću čeka vijesti o svojoj djevojci.

On kaže da je nije vidio nakon operacije zbog virusa koji vladaju zbog čega je ispoštovao zahtjev medicinskog osoblja da joj niko ne prilazi niti da joj dolazi u posjetu.

Foto: Screenshot/Instagram

– Preporuka ljekara je da bude izolovana od spoljnog svijeta zbog gripa i ostalih infekcija koje bi mogle da iskomplikuju situaciju. Dea se nalazi na odjeljenju intenzivne njege, a od medicinskog osoblja s kojim komuncira sam saznao da je izuzetno stabilna, psihički jaka i da se ne sjećaju da su imali takvog pacijenta. Oni kažu da ne pamte da je nekada pacijent sa tako teškim povredama bio dobro raspoložen, da se tako ponaša i ima toliko energije – otkrio nam je Mijatović.Kako se uveliko spekuliše po medijima i među Deinim kolegama da ona osjeća povrijeđenu ruku, Mladen je sumnjičav po tom pitanju. Oslanjajući se na ono što su mu doktori rekli, on smatra da je još rano za takve prognoze.

– Ne znam, ne mogu to da kažem. Ljekari su rekli da je to nerealno i da se radi o subjektivnom osjećaju koji ona ima – kratko je rekao.

Mladen otkriva da su druge dvije osobe koje su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći kada i Dea dobro i da su puštene na kućno liječenje. Kako saznajemo, sa Mladenom na VMA je sve vrijeme i Deina majka Nena, koja čeka vijesti o svojoj nasljednici.

Podsjećanja radi, Dea je u četvrtak ujutro imala saobraćajnu nezgodu na Dedinju. Da bi vidjela kolika je šteta i da li ima povrijeđenih u drugom autu, voditeljka je izašla iz svog auta i u tom trenutku kolegi Predragu Sarapi javila da će kasniti, te da počne Jutarnji program bez nje.

Tada ju je udario autobus na liniji 78, a u njega su se dodatno zakucali još jedan autobus i automobil. Autobus je otkinuo Dei ruku, ali je djevojka koja je istrčala da joj pomogne bila dovoljno pribrana da pozove Hitnu pomoć i bude uz voditeljku sve vrijeme. Dea je u svjesnom stanju dočekala prvu medicinsku pomoć. Uslijedila je višesatna operacija, od koje se voditeljka još uvijek oporavlja.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram