NAJVEĆA LAŽNA PROROČANSTVA UČESNICE PAROVA

Vesna Rivas gledala u karte i sve promašila!

FOTO: Kurir.rs

U intervjuu za jedan nedeljnik Vesna je izjavila da u svojim vizijama vidi da Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić neće postati roditelji, jer će ona imati ozbiljne komplikacije u trudnoći. Na sreću, ovo se ispostavilo kao čista glupost, jer je Marina rodila sina Alekseja i sve je u najboljem redu.

 

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ZORANA JEVTIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Pred kraj prošle godine Rivasova je dala detaljnu analizu za najpopularnije ličnosti s domaće estrade i, naravno, sve je promašila. Tako je za Jelenu Karleušurekla da je očekuje blistava karijera u 2019, da će biti presrećna u braku s Duškom i da za nju ne postoje drugi muškarci. Nekoliko dana kasnije počela je afera Karleuša-Vranješ, koja i dalje traje, a po svoj prilici upravo zato neće opstati pevačicin brak s fudbalerom.

 

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Vesna je tada pomenula da će se Aca Lukas pomiriti s bivšom partnerkom Sonjom početkom godine, što se još uvek nije desilo, a već smo u julu, kao i da Svetlana Ceca Ražnatović ima dečka koga krije od javnosti.

Ovo je samo deo netačnih prognoza i laži koje je Vesna izrekla, a za njih nije odgovarala na sudu. Ona i dalje, kao takmičar "Parova", gotovo svakodnevno priča kako pomaže ljudima uz pomoć tarot karata, da ume da skida crnu magiju koristeći ikone i slično.

Vračanje, proricanje sudbine ili slično obmanjivanje građana po Zakonu o javnom redu i miru kažnjava se novčanom kaznom od 10.000 do 50.000 dinara ili radom u javnom interesu od 40 do 120 sati.Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram