NAJBOGATIJA PEVAČICA NA SVETU SPREMNA NA VELIKI KORAK! Rijana: Više od svega želim da budem majka

Pošto je osigurala prvo mesto najbogatije pevačice na svetu, Rijana je rešila da pored svoje još sveže biznis karijere upliva i u vode kinematografije, u najnovijem intervjuu je razgovarala s glumicom Sarom Paulson, koleginicom sa snimanja filma "Okeanovih osam". Iz ovog razgovora su isplivale mnoge neverovatne informacije koje su Rijanini obožavaoci jedva dočekali

FOTO: wikipedia

Prošlo je već tri godine otkad je izbacila poslednji album, tako da je pevačica iskoristila momenat da se opravda izjavom:


“Nekada sam bila u studiju, samo u studiju, po tri meseca bez pauze, pa bih onda izbacila nov album. Sada mi je život kao ringišpil. Jednog dana bavim se modom, drugog dana donjim vešom, sledećeg dana kozmetikom, pa tek onog muzikom. Kao da imam gomilu dece i o svakom moram podjednako da se brinem”.


Kada smo već kod dece, Rijana je odmah rekla: “Više od svega želim da budem majka”, dok je na pitanje o braku, uz osmeh, odgovorila: “Samo bog zna, devojko. Mi planiramo, a bog se smeje”. 
Naravno, da bi bilo braka i dece, pevačica prvo mora da nađe dečka, a kad ju je koleginica Sara upitala s kim je u vezi, dočekao ju je odgovor: “Gugluj!”


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram