Početna Zabava NADA TOPČAGIĆ ŽESTOKO ISPROZIVALA KOLEGE: Žiri Zvezda Granda promoviše samo sebe, BRIGA IH ZA TAKMIČARE!

NADA TOPČAGIĆ ŽESTOKO ISPROZIVALA KOLEGE: Žiri Zvezda Granda promoviše samo sebe, BRIGA IH ZA TAKMIČARE!

1
0

Nada Topčagić smatra da Jelena Karleuša, Viki Miljković i Aca Lukas prave sopstveni rijaliti-šou umesto da ocenjuju pevače

Nada Topčagić je optužila članove žirija “Zvezda Granda” da je njihov jedini cilj u ovoj emisiji lična promocija, a ne da ocenjuju takmičare! Pevačica smatra da njene kolege više i ne gledaju niti slušaju kandidate, već samo razmišljaju kako sebe da stave u prvi plan.

Nada Topčagić je optužila članove žirija “Zvezda Granda” da je njihov jedini cilj u ovoj emisiji lična promocija, a ne da ocenjuju takmičare! Pevačica smatra da njene kolege više i ne gledaju niti slušaju kandidate, već samo razmišljaju kako sebe da stave u prvi plan.
U drugom planu
Nada je u poslednjoj emisiji bila tajanstveni član žirija, pa je ozbiljno isprozivala pevače koji tu sede svake subote, a sada joj je krivo što nije bila i oštrija prema njima.
– Žao mi je što ih nisam više potkačila, jer je očito da promovišu samo sebe, a da su kandidati u drugom planu – kaže na početku razgovora Nada za Informer i nastavlja:
Glas, ne stas
Alo, Jelena, pusti stajlinge, ne interesuje me kako ko izgleda. Bitno je kako peva
Nada Topčagić
– Svi koriste pojavljivanje u “Zvezdama Granda” za sopstveni marketing. Mnogi od njih ne bi ni postojali u javnosti da se nisu pojavili u ovom muzičkom programu. Svi sem Ace Lukasa i Marije Šerifović su bili medijski mrtvi pre ovog takmičenja.
Nadu je najviše pogodilo što su mladi takmičari ti koji ispaštaju.
– Najmanje dolaze do izražaja pevači, jer ovo je isključivo rijaliti za članove žirija. Oni su tu u prvom planu. Pa ja sam bila tamo i ne znam ko je od takmičara šta pevao. To nije fer – kaže Topčagićeva.
Dižu noge na sto
Folk pevačica se osvrnula i na ponašanje pojedinih članova žirija prema kandidatima.
– To što vređaju takmičare i dižu noge na sto rade zbog čiste gledanosti. Došlo mi je da kažem: “Alo, Jelena, pusti stajlinge, ne interesuje me kako ko izgleda. Bitno je kako peva, makar bio u odeći sa njive.” Sve se srozalo, kriterijumi… Ma ovo je propast – smatra Nada.

Izludela žiri, Lukas je psovao

informer

Nada je u subotu uveče napravila opštu pometnju u “Zvezdama Granda”. Sakrivena u ulozi “tajanstvenog člana žirija”, ona je oplela po pevačima koji su sedeli u studiju. Rekla je da Viki ne zna dobro da peva, pa su se u raspravu umešali Karleuša i Lukas. Aca je u jednom trenutku skroz “pukao” i Nadu pred kamerama nazvao bolidom, moronom i idiotom.

 

Jedan komentar

  1. M.Marko

    March 21, 2017 u 7:12 am

    Nada je dizala i mrtve iz groba a vi Nadi niste ni do koljena, a istinu vam je i rekla..

    Odgovori

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preporučujemo

ŠOK ZA ŠOKOM! David je prvo svima pročitao misli, a kada ga je Ana Nikolić pitala KOG POLA je BEBA koju nosi, evo šta je uradio! (VIDEO)

Dečak David Rao je svojim nesvakidašnjim talentom ostavio bez teksta kompletan žiri šou pr…