MUZA POZNATIH DIZAJNERA Kendal zablistala u haljini za princeze (FOTO)

Kendal Džener, jedna od sestara rijaliti porodice Kardašijan, osvojila je mnoge modne piste širom svijeta i postala muza poznatim dizajnerima

FOTO: hellomagazin

Jedan od svjetskih najpoznatijih humanitarnih događaja održava se tokom Međunarodnog filmskog festivala u Kanu. Cilj ovog događaja je prikupljanje sredstava za istraživačke programe, koji pomaže u borbi protiv side i povećavanju svjesti o ovoj bolesti.

Glamur. šljokice, poznati glumci, supermodeli i visoka moda obiljeležili su Kan. Ovogodišnja svečanost bila je spektakularnija nego sve do sada zahvaljući saradnji poznatnog brenda H&M i italijanskog dizajnera Đanbatiste Valija.


Italijanski dizajner predstavio je svoju novu liniju parti-haljina. Već od 25. maja će se njegove kreacije naći na sajtu i u odabranim radnjama H&M širom svijeta.


Crveni tepih zablistao je pod koracima Kendal Džener.


– Kendal… nije samo supermodel, ona je zvijezda. Ona ima takvu vrstu privlačenja. Ona je ikona – rekao je Đanbatista Vali.Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram