Muškarci odgovorili kakve žene ih privlače

Pitali smo muškarce šta jednu ženu čini privlačnom, a odgovori su nas veoma iznenadili. Iako je fizički izgled ono što svima prvo zapadne za oko, karakterne osobine su te, koje spoljašnjosti jedne žene daju harizmu, privlačnost i šarm.

FOTO: N.N


Prema mišljenju muškaraca, najprivlačnije su žene, koje krase sljedeće osobine…


Pouzdana žena je uvijek tu, ne da bude uvijek dostupna, već da uvijek pruži pravi odgovor i potencijalno rješenje. Na nju se uvijek možete osloniti.


Srdačna je i uvijek nasmijana. S njom je razgovor pravi užitak, jer plijeni osmijehom i odiše ljubaznošću.


Inteligentna je i sa njom možete razgovarati o ma čemu, jednostavno uvijek postoji neka nova tema, o kojoj ona ima šta da kaže.


Savjesna je i zna koliko je važno biti odgovoran i prema sebi i prema drugima, pa daje sve od sebe da i vas motiviše da postanete što odgovorniji prema sebi.


Optimistična je i čak i kada vam sve izgleda izgubljeno, ona će uvijek naći način da vas uvjeri u suprotno i da vam dokaže da će sve biti u najboljem redu.


Ona je emocionalno stabilna, ne traži se i tačno zna šta hoće od vas i vaše veze. Ona će uvijek o svemu otvoreno govoriti, pa nikad nećete biti u dilemi oko toga šta ona zapravo osjeća.


Društvena je i neposredna, prihvataju je svi u vašem okruženju i uživaju u njenom društvu, što vama posebno imponuje.


Dobra organizacija je njeno drugo ime, pa vam sa njom nikada nije dosadno, jer čak i u moru zajedničkih obaveza ona uspijeva da pronađe vrijeme u kojem ćete vas dvoje uraditi nešto što do sada nikada niste!

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram