Connect with us

Zvijezde i tračevi

MOMIROV OTAC PROGOVORIO O RADI! PJEVAČICA RATUJE SA GAJIĆEVOM SESTROM, A ON JE ODLUČIO DA OTKRIJE ISTINU O NJIHOVOJ VEZI!

Published

on

Velika prašina u domaćoj javnosti digla se nakon slučajnog susreta pjevačice Rade Manojlović i njenog bivšeg dečka Momira Gajića na beogradskom aerodromu jer se podgrijao sukob između pjevačice i Momirove sestre Tijane, koja je u tom trenutku bila sa bratom.

Pjevačica je priznala pred kamerama da ju je Momirova sestra napala da ponovo želi medijsku pažnju preko njih i da je namjerno dovela novinarske ekipe da je usnime sa njima.

Revoltirana Rada je potom otkrila da su Momir i ona raskinuli zbog njegove sestre.

– Nikad me nije cijenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pjevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava – otkrila je Rada za domaće medije nedavno, a mi smo riješili da provjerimo njene navode sa članovima Momirove porodice.

– Ne bih komentarisala izjave te osobe i davala joj tako na značaju – bilo je sve što nam je rekla Tijana.

Pozvali smo i Momčila Gajića, Momirovog tatu, koji kaže da su Radu dok je bila sa njegovim sinom on i supruga gledali kao svoju ćerku. On nije želio da okrivi svoju biološku naslednicu za raskid.

– Nije baš tako. Sestra nikada neće da bude protiv brata. Kakav je njegov emotivni izbor, takav je. Rekao nam je Momir da su sreli Radu na aerodromu, ali ne i da je bilo konflikta nje i naše ćerke kao što se piše – rekao je Momirov tata i dodao:

– Zašto bi Tijani ili bilo kome od nas smetalo što je Rada folk pjevačica i što je sa sela? Taman posla. Djevojka je bila na mjestu. Ona je bila korektna. Prava djevojka, domaća, naša. Kulturna, fina, bez ijedne ružne riječi upućene nama. Sve najbolje o Radi mislim – izjavio je Momčilo za „Blic puls“.

Pitali smo Momčila u kakvom sjećanju mu je ostala Rada i da li je njemu i supruzi žao što se Momir nije oženio pjevačicom već drugom djevojkom.

– Nismo se mi uplitali u njihov odnos, ali bilo je sve kako treba. O Radi sve najbolje mislimo. Rado smo je viđali. Nikada nam ništa nažao nije učinila – ostao je pri svome gospodin Gajić.

Iako neki kažu da su Rada i Momir bili idealan par i da joj je Momir bolje pristajao od sadašnjeg dečka Harisa, Momirov tata diplomatski i kroz osmjeh odgovara.

– Ona je ta koja bira, ne mi. Ako je ona izabrala Harisa, a ne mog sina, neka im je sa srećom. Neka su i Rada i Momir živi i zdravi i srećni sa svojim partnerima i neka imaju što više djece – poručio nam je vrlo fin i ljubazan Momirov tata i dodao da je veoma zadovoljan Momirovom sadašnjom izabranicom Nevenom i da je srećan što imaju dijete, koje su nedavno i krstili.

Kao što Momirov tata lijepo priča o Radi, tako i je i ona nedavno o njemu:

– Stvarno, njegova porodica, majka i otac su bili prema meni izuzetno srdačni, uvijek su me posmatrali kao svoje dijete. Za njih veliki pozdrav, oni su divni ljudi! Sad, normalno, svuda postoji ona zaova. Kako se u narodu kaže, zaova ili zlaova?!

Izvor: pulsonline.rs

Popularno