Connect with us

Zvijezde i tračevi

MIROSLAV ILIĆ IPAK MORA NA DNK TEST! Odbijene sve pevačeve žalbe! Počinje suđenje za UTVRĐIVANJE OČINSTVA!

Published

on

Pevač je navodno čak dve godine odlagao suđenje na foru žalbi oko nadležnosti suda, a li je na to stavljena tačka

Stavljena je tačka na seriju žalbi Miroslava Ilića, koji je dve godine bežao od suda, i na sve moguće načine sprečavao da na videlo ispliva istina o tome da li je on biološki otac američkog lekara Devina Antonovića, i da li je imao romansu sa njegovom majkom Mirjanom!

Kako Alo saznaje, Vrhovni kasacioni sud Srbije odbio je žalbu Miroslava Ilića, a početak suđenja za utvrđivanje očinstva zakazan je za sutra, u Višem sudu u Beogradu.

Posle tužbe mladog lekara iz Amerike, koji traži da Ilić uradi DNK test, i tvrdnji njegove majke Mirjane Antonović, objavljenih u autobiografiji “Ovo malo istine”, da je Devin začet u njenoj ljubavnoj vezi sa pevačem, sud će konačno razjasniti da li su njih dvojica u krvnom srodstvu!

Devin i Mirjana

Pevač je navodno čak dve godine odlagao suđenje na foru žalbi oko nadležnosti suda, a li je na to stavljena tačka.U tom sporu je javnost isključena i novinari ne mogu da prisustvuju saslušaju parničnih stranaka koje tek predstoje. 

Počinje glavno suđenje. Miroslav je slušao zle i loše savetnike, izgleda da je njima opkoljen. Trebalo je da bude pošten, i da čini ono što je pravedno i pred Bogom i pred ljudima. Ovo je sve moglo da se izbegne jednim razgovorom. Čovek ne može da stvori jedno biće i da se posle toga pravi lud.Postoje neka moralna pravila u životu, a on očigledno misli da je izuzetak. Očekujemo da Viši sud u Beogradu okonča njegova glupiranja i da pravda pobedi – ističe Devinova majka za Alo i dodaje da čovek u godinama treba sasvim drugačije da se ponaša, pogotovo ako je javna ličnost.

VREME LJUBAVI: Miroslav i Mirjana

 
– Ako se Miroslav ne opameti, ovo će se vući i posle njegove smrti. Devin se simbolički bori u ime sve napuštene dece, da pokaže lošim roditeljima da se ne mogu tako ponašati prema slabim i nedužnim bićima. Jedna prosečna majka ne može da izdrži ovakvu torturu i zato je potrebno da se izmeni loš zakon, koji izgleda odgovara pojedincima. Obavezna analiza DNK je zakon u svim modernim zemljama. Nije mi jasno zašto Srbija hoće da ostane u mračnom dobu. Ako ne možemo da zaštitimo našu decu7, onda ne možemo očekivati ni bolju budućnost – rekla je između ostalog Mirjana, koja će isplanirati dolazak u Beograd čim je sud pozove.

Popularno