Mina Kostić progovorila o smrti pomajke, pa otkrila zašto je morala da je smjesti u dom

Pjevačica Mina Kostić, ovih dana promoviše svoj duet sa Džejom Ramadanovskim, a sada je otkrila kako je poslije, skoro 20 godina, ponovo sarađivati sa pjevačem, ali i to šta je Džeju bio najveći problem na snimanju spota za pjesmu “Nema dalje”, koja je naišla na odlične kritike publike.

– Džej je jedna divna osoba sa kojom sve ide lako. On je super, pozitivan kod njega nema nervoze. Uvijek može da ti da savjet. Divna jedna osoba, ne zato što sam uradila duet i ranije i sada sa njim, nego zato što tako mislim. Na snimanju spota je bio super, problem mu je što se malo ugojio, ne može da se ponaša onako kako on inače želi. Mislim da je slab na mene, gleda me kao sestru i jako smo vezani – rekla je Mina.

Mina je nedavno doživjela veliki gubitak kada joj je preminula pomajka Dubravka, sa kojom je živjela i koju je smatrala svojom velikom podrškom. Pjevačica je istakla i da se ona dugo borila sa neizlječivom bolešću, te da je ostala jaka do kraja.

– Jako sam se potresla zbog toga. Ona je bila bolesna, bila je u domu i trebala je u martu da napuni 81. godinu. Prošle godine smo saznali da ona ima rak pluća koji nije mogao da se operiše, niti izliječi. Ja sam otišla da radim, ona je pala i polomila kuk i morala sam da je stavim u dom. Jako sam to teško podnijela, počela sam da se tresem i tek kada sam počela čitulje da stavljam na bandere i na vratima ja sam nekontrolisano počela da plačem, teško je, ali život mora da ide dalje. Ona je inače Đusova tetka – kroz suze je rekla pjevačica za Pink.

Kako Mina ističe, Dubravka je nikada nije zvanično usvojila, ali da je uvijek bila poštovana od strane njene porodice.

Nije me ona nikada usvajala papirološki, ali smo dugo živjele zajedno. Svi su je voljeli i moji roditelji i braća i sestre, poštovali smo se, ali bože moj, život ide dalje – rekla Mina.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram