MILOŠEVIĆ RAZMIŠLJA O NOVOM PAZARU “Ne zanima me šta u Zvezdi misle o nama”

Poslije pobjede proiv Radničkog fudbaleri Partizana u drugom kolu Super lige Srbije gostuju kod Novog Pazara. Prema riječima treneras crno-bijlih Save Miloševića, njegov tim očekuje još jedna teška utakmica, u kojoj će, nada se on Partizan igrati bolje od samog počeka.

FOTO: MIroslav Todorović/ FK Partizan

– Biće ovo vrlo slična utakmica onoj koju smi igrali prije neki dan. Ali to smo znali. Više puta sam ponovio prije početka, da nas čeka težak posao u Kruševcu i Novom Pazaru. Prva je prošla, čeka nas još jedna i manje-više ista priča. Vjerujem da će veći dio zavisiti od nas, samo se nadam da ćemo ovog puta bolje ući u meč.  Bitno i ključno za ovu utakmicu, vidjeli ste da smo imali dosta problema u Kruševcu, biće ono šta ćemo mi raditi na terenu, naša trka, naša agresija. U odnosu na utakmicu u subotu, očekujem nešto svježije vrijeme. Trka nije bila dobra u prvoj utakmici, vjerovatno su noge još bile teške, ali nisam očekivao u toj meri. Moramo da popravimo dosta stvari, ako želimo pozitivan rezultat – rekao je u uvodu Milošević.

Lazar Marković, iskusni fudbaler Partizana za samo 30 sekundi na terenu donio je izjednačenje u prvom kolu, ali se tom prilikom i povrijedio.

– Lazar je dosta bolje, na svu sreću znamo da nije ozbiljna povreda. Dobio je jak udarac, vidjećemo za par dana dok spadne otok, da uradimo magnetnu rezonancu. Neće biti u sastavu, a videćemo i da li će Denis Stojković moći da igra, jer čekamo papire svakog minuta – rekao je Milošević koji se osvrnuo i na saopštenje Crvene zvezde u vezi sa pobjedom Partizana protiv Radničkog.

– Ima mnogo stvari, prije svega bi svako morao da radi svoj posao, a to je objektivno jako teško u ovoj našoj državi. Što se tiče saopštenja Crvene zvezde, ja sebi nikada nisam dozvolio da komentarišem bilo kakvo dešavanje na utakmici Crvene zvezde, pa me u ovoj situaciji apsolutno ne zanima šta oni misle o utakmici koju smo mi igrali – rekao je Milošević i upravo na isti način odgovorio na pitanje o najavi trenera Radoslava Bataka da će protiv Zvijezde odmarati nekoliko prvotimaca.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram