Milojko (74) se sjetio PRVOG POLJUPCA I SEKSA sa Milijanom (21), a onda su otkrili kada su prvi put bili zajedno

O Milijani Bogdanović (21) i Milojku Božiću (74) posljednjih dana priča cijela Srbija. Ljubav između para koji se sprema za ulazak u rijaliti intrigira mnoge, a Milojko otkriva da se sjeća prvog poljupca sa 53 godine mlađom Milijanom.
– Prvi put smo bili zajedno kada je Milijana imala 18 godina. Sjećam se našeg prvog poljupca, šetali smo po selu, pa sjeli na klupu ispred crkve. Stavila mi je glavu u krilo, mazio sam je po kosi i poljubio. Tada me je bila sramota jer je bila toliko mlada, pa smo raskinuli – kaže Milojko za “Informer” i dodaje:

– Međutim, kada sam prije godinu dana išao na ugradnju bajpasa, dotrčala je u bolnicu i četiri sata je stajala ispred operacione sale. Rekla je: “Da nisi preživio, ja bih se ubila”. To nas je opet zbližilo – kaže Milojko (74).
Milijana dodaje i da su dobili poziv da uđu u dva rijalitija.

– Plašim se da mi Milojko ne umre! On već ima 74 godine, operisan je. Kad pomislim na njegovu smrt, uspaničim se. Zvali su nas u oba rijalitija, ali Milojku se ide u “Zadrugu”, jer tamo može da šeta po dvorištu i bude na svježem vazduhu – kaže djevojka koja ima 21 godinu.

– Meni govore da sam nekrofiličarka, a njemu da je pedofil! Ako mogu dva muškarca i dvije žene da budu zajedno, zašto ne možemo i mi?! Nerviraju me i oni koji kažu da u njemu tražim očinsku figuru. Ma ko, bre, traži oca u momku?! Meni se na prvi pogled dopao njegov izgled. Često imamo seks, a najneobičnije mjesto na kojem smo vodili ljubav je veš mašina – dodaje Milijana, piše Blic.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram