Početna Magazin Muzika Milica Todorović htela da ide na Evrosong, RTS je odbio sa ovim objašnjenjem!

Milica Todorović htela da ide na Evrosong, RTS je odbio sa ovim objašnjenjem!

0
0

Zvezda “Granda” htela je da predstavlja Srbiju na Evrosongu, ali ju je 30 članova stručnog žirija odbilo i stavilo na poslednje mesto.

Radio-televizija Srbije i čelnici koji su odlučivali o tome koga će poslati na Evrosong u Kijev odbili su Milicu Todorović koja im se predstavila sa pesmom “Selotejp”!

Autor Miličine pesme Boban Petrović smatrao je da bi sa ovom pesmom Srbija ušla u finale, dok je producent “Granda” Žika Jakšić bio ubeđen da bi Milica bila pun pogodak.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Žika Jakšić smatrao je da bi Milica bila pun pogodak na Evrosongu, što zbog sjajnog vokala, što zbog lepog izgleda i fenomenalnog utiska koji ostavlja svojom igrom. On joj je predložio da otpeva “Selotejp” i dogovor je bio da je u Kijevu izvede na srpskom jeziku. Čak tri meseca se radilo na tome, a Milica je bila puna entuzijazma – otkriva izvor blizak Milici.

Međutim, kada je pesma “Selotejp” došla do urednice zabavnog programa RTS Olivere Kovačević – ona ju je odbila.

– RTS je potrošio oko 150.000 evra na Evrosong, a da je Todorovićeva otišla u Ukrajinu, uštedeo bi se veći deo tog novca.  Pesma je dugo i pažljivo pripremana, sa idejom da zadovolji domaće, ali i svetske muzičke trendove. Milica je u zenitu popularnosti, ima kvalitetan vokal i poznata je u dijaspori, koja glasa za našeg predstavnika – rekao je autor pesme Petrović, koji je 2013. godine sa pesmom “Duga u tvojim očima”, koju je izvela Saška Janković, zauzeo treće mesto na zvaničnom izboru za Pesmu Evrovizije RTS.

Printskrin: Youtube/MustreRTV

Printskrin: Youtube/MustreRTV

Inače, ovo oštro demantuje tvrdnje Kovačevićeve koja je istakla kako su sa RTS zvali naše velike zvezde, ali da niko nije hteo da ide. Olja je i sama potvrdila da Milica jeste imala pesmu, a onda je otkrila razlog iz kog je odbijena.

Naš selektivni žiri od 30 muzičkih urednika sa Radio Beograda i televizije preslušao je tu numeru. Prema glasovima žirija ocenjena je kao neadekvatna, te se našla na poslednjem mestu – rekla je Olivera Kovačević.

Podelite sa nama svoje mišljenje, kako mislite da bi se Srbija plasirala da je Milica bila njen predstavnik u Kijevu?

(Telegraf.rs)

Komentar

Preporučujemo

ŽIRI SE NARUGAO MUZICI KAO DA JE POJEDINI ČLANOVI NE SKRNAVE DOVOLJNO – Takmičar “davio mačke i gazio žabe” na violini, pa prošao u super finale (VIDEO)

Juče se na portalima u regionu pojavila vijest kako je “čudo od djeteta – Feno…