Početna Magazin Zvijezde i tračevi MILICA IDE U PARIZ PO DOKAZE PROTIV SIMONA: Košarkašica se sprema za suđenje sa bivšim dečkom!

MILICA IDE U PARIZ PO DOKAZE PROTIV SIMONA: Košarkašica se sprema za suđenje sa bivšim dečkom!

0
0

Bivša reprezentativka Srbije putuje u Francusku kako bi iz banke uzela neophodne izvode koji navodno dokazuju da joj je bivši dečko potrošio oko 50.000 evra

Proslavljena košarkašica Milica Dabović otići će u Pariz kako bi prikupila još dokaza protiv bivšeg dečka Simona Šiklića. Kako saznaje Informer, sportistkinja je u tužilaštvu ispričala da joj je nekadašnji partner ukrao oko 50.000 evra, a papiri iz francuske banke će, navodno, to i dokazati.
Tačno je da idem u Pariz, ali zbog istrage ne smem da dajem nikakve izjave
Milica Dabović
Dabovićeva je zato rešila da na dva dana otputuje u Francusku kako bi prikupila sve neophodne dokaze potrebne za suđenje.
– Milica tvrdi da joj je Simon uzeo kreditnu karticu i da je nemilosrdno trošio njen novac tokom veze, ali i nakon što su raskinuli. Više puta mu je tražila da joj vrati novac i karticu, međutim, on je to uporno odbijao. Na kraju je morala da blokira karticu kako joj ne bi potrošio i zadnji evro. Ostalo joj je svega 12.000-13.000 evra – kaže Informerov izvor blizak Dabovićevoj.
NASTAVLJA SE DRAMA MILICE DABOVIĆ: Simon ponovo preti košarkašici!
50 hiljada evra Simon navodno duguje Milici
Milica je, prema tvrdnjama naših sagovornika, već zakazala sastanak sa svojim bankarom u matičnoj francuskoj banci:
– Neće se dugo zadržavati u Parizu. Možda dan ili dva. Ide samo da uzme sve neophodne izvode koje će njena advokatica Zora Dobričanin predati tužiocu. Ti papiri će jasno dokazati na šta je trošen taj novac i da ga je upravo Simon spiskao – prenosi naša sagovornica.
Milica Dabović nije želela mnogo da priča na ovu temu:
– Zbog istrage ne želim da dajem nikakve izjave. Za sve što vas zanima zovite moju advokaticu. Jedini što mogu da vam potvrdim je da je tačno da putujem u Pariz – rekla je Milica za Informer.

Simon Šiklić tvrdi da nikada u ruke nije uzeo kreditnu karticu Milice Dabović jer, kako kaže, to ne zna ni da koristi.
– Nisam dirao njenu karticu niti trošio taj novac. Najlakše je izmišljati i podmetati. U životu nisam imao karticu na svoje ime, a ne znam ni da je koristim. To me ne zanima, funkcionišem samo s kešom. Imam oročene pare u banci, ali to ne diram – rekao je Simon, i dodao:
– I šta ona uopšte može da prikupi u Francuskoj? Kako može da dokaže da sam ja trošio novac s kartice? Mogao je bilo ko.

\

Komentar

Preporučujemo

MILICA DABOVIĆ KROZ SUZE O SEKS SKANDALU: Sve mi je ovo Simon namestio!

Tri meseca nakon što je pretepela nasilje od bivšeg dečka Simona Šiklića, Milica Dabović n…