Početna Magazin Zvijezde i tračevi MILAN STANKOVIĆ OTVORIO DUŠU! Pevač pričao o zlostavljanju i odrastanju bez oca!

MILAN STANKOVIĆ OTVORIO DUŠU! Pevač pričao o zlostavljanju i odrastanju bez oca!

0
0

Za Milana Stankovića nije samo bolno to što je odrastao bez oca, već i što nikada nije saznao pod kojim okolnostima je njegov otac, koji se služio kaznu u zatvoru, umro iza rešetaka

– Bolne priče postaju mnogo bolnije kada se o njima govori kroz medije. Ovde nije reč o misteriji, već o porodičnoj tragediji koja nije medijska poslastica nego rana. Ona nikad neće zarasti i najmanje što bih mogao da tražim jeste da ljudi ne košaju po tome – rekao je Milan za “Story”, koji na pomen nerazjašnjene okolnosti po kojima mu je otac umro reaguje rečima:
– Ima li smisla u nečijoj smrti tražiti dodatni odgovor? Za mene kao dete koje je kroz to prošlo, sasvim je dovoljan hendikep što sam rastao bez oca, i to znaju samo oni koji su bili u sličnoj situaciji. Nikada nisam imao nameru da pričam o tome, jer je to moja intimna bol. Neću ni sada da detaljišem na tu temu, ne zato što se u njoj krije bogzna kakva misterija, već zato što je to naprosto mnogo teško.
Milanu nije bilo samo teško zbog porodične tragedije već i zbog toga što je kao dečak bio žrtva vršnjačkog nasilja.
– Što te ne ubije, to te ojača, bar je tako bilo u mom slučaju. Preživeo sam sve i svašta, pa i vršnjačko zlostavljanje. Ja sam preživeo vređanja, cepanja ranca, izbacivanja iz društva i zato ističem da je od dobre ocene važnije biti dobar čovek i zaštititi slabije. Pamtim šesti i sedmi razred osnovne škole, povlačenje u sebe, u svoju sobu i spopstveni svet glume i scene, gde sam mogao da budem ono što želim – otkrio je Milan.

(story/informer.rs)

Komentar

Preporučujemo

AU, KAKVU SESTRU IMA NATA! Da li ste znali za Draganu koja je osam godina starija od pevačice?

Pevačica Nataša Bekvalac ima dve sestre, Draganu koja je od nje starija osam godina i Kris…