MIKIJA BIH PLJUNULA I PRODUŽILA DALJE!

Nadežda Biljić sa knedlom u grlu progovorila o Đuričiću, a jednu stvar više NIKADA neće uraditi!

FOTO: Alo.rs

Nadežda Biljić progovorila je o Mikiju Đuričiću koji ju je udario štakom dok su boravili u rijalitiju. Pevačica je priznala da Mikijevo ime više ne želi da spomene, kao ni da ga vidi.


"Ja ne želim da se čujem sa njim i vidim, nema potrebe da razgovaramo. Ako ima potrebu da mi se izvini, to neće promeniti ništa. To će sutra da gledaju moja deca i moj suprug, za 10 godina će me to pogađati. Kao da je bio film u pitanju, kada sam gledala klip", rekla je ona i priznala koje mere planira da preduzme.


"Konsultovala sam se sa advokatom, porodicom i prijateljima koji se bave pravom i dobiće tužbu. Nijedna odšteta ne može da nadomesti bol. Ne fizički bol, koliko nemoć mojih roditelja da reaguju u tom trenutku. Mikija bih pljunula i produžila dalje da ga vidim, to je zaslužio. Nikada više neću pomenuti njegovo ime u javnosti, dosta je da pričamo o osobama koje su me povredile. Nije mi ga žao, ali sa neke strane jeste, jer je potpuno skrenuo sa puta, nema dodir sam sa sobom i realnošću, a ono što mi je uradio zaslužuje maksimalnu kaznu", izjavila je Biljićeva u "Narod pita".


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram