Mihajlović: Obećao sam da neću da plačem, hvala vam od srca

Najbolji trener Srbije za 2019. godinu Siniša Mihajlović izjavio je večeras da mu je "Zlatna lopta" FSS jedno od najdražih priznanja u karijeri i zahvalio svima na podršci tokom lečenja od leukemije.

FOTO: fss


"Obećao sam da neću da plačem, ali hvala vam od srca i želim da izrazim veliku zahvalnoat za ovu počast. Biti najbolji trener Srbije, biti izabran od mojih ljudi, od Srba, ništa nema veću važnost.. Najveće je to priznanje za mene, uz titulu sa Zvezdom u Bariju i mesto selektora Srbije", rekao je Mihajlović u emotivnom obraćanju na svečanosti FSS u Narodnom pozorištu.


On je čestitao jubilej Savezu, tačno 100 godina od osnivanja.


"Hvala svim ljudima koji su mi pokazali ljubav dok sam bio u bolnici, svima, dali ste mi veliku snagu. Bez vas bi bilo mnogo teže. To vam nikad neću zaboraviti. Živim 30 godina u Italiji, ali uvek sam bio Srbin i nadam se da vas nisam razočarao. Predstavljao sam Srbiju uvek najbolje što znam, sa mojim dobrim i lošim stranama", rekao je Mihajlović.


Čestio je i Dejanu Stankoviću što je postao trener Zvezde.


"To je velika stvar. Drago mi je što vidim mnogo prijatelja ovde, hvala svima, od predsednika, sa kojim sam se čuo, pa sve do ovakvih legendi. Ubeđen sam da ćemo uspeti da se kvalifikujemo na EURO, sa igračima kao što je Tadić imamo velike šanse", poručio je Mihajlović.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram