MIA DOŽIVJELA NEVIĐENI BLAM: Nadograđeni rep joj spao sa glave

Cijeli prvi red plakao je od smijeha

FOTO: expresstabloid.ba

Mia Borisavljević gostujući u jednoj emisiji otkrila je da joj je nadogradnja jednom prilikom spala sa glave nasred scene, te da je odreagovala tek kasnije, pošto je shvatila šta se desilo.


Međutim, kada se malo bolje zagledala u publiku imala je i šta da vidi – prije nje su mnogi shvatili šta se dogodilo. Cijeli prvi red plakao je od smijeha.


-Meni je odletio rep nasred bine. Imala sam nadogradnju. Nisam baš dobro učvrstila, tu je bio i ventilator, ja sam to vrtjela, vrtjela, meni se svidjelo kako to leti. U jednom momentu ja osjećam nešto me udara po koljenu, pogledam, ono se rep spustio skroz dovde. Uzmem, bacim onaj rep iza klavijaturiste. Međutim, kad sam pogledala, ispred mene prvi red plače od smijeha, ali dobro, dešava se – rekla je Sanji Marinković u “Magazin Inu” pjevačica, na šta se njen kolega Relja Popović nadovezao riječima:


-Samo sam jednom pao s bine. Uvijek mnogo skačem, to je neka rep, hip-hop energija, uvijek je tu mnogo skakanja, i malo sam promašio dimenzije… ali dobro, brzo sam se digao – zaključio je on.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram