Mia Borisavljević o ratu sa Kijom i napadima na nju: Ne postoji nijedna uvredljiva, pogrdna riječ što sam rekla za nju

Pjevačica Mia Borisavljević suočila se sa armijom fanova Kije Kockar kada je prokomentarisala rijaliti zvijezdu, koja je nakon pobjede u “Zadruzi” propjevala.

FOTO: expresstabloid.ba

Ona je u emisiji “Amidži šou” dobila pitanje da izabere između Lune Đogani i Kristine Kockar, te da svoj sud o pobjednicama prve i druge sezone popularnog rijalitija.

Luna ima bolju boju glasa, samo malo da poradi na tehnici. Ima to nešto kao zvijezda. A Kija mi izgleda kao da je izašla iz publike – izjavila je Mia u emisiji.

Kako se opredijelila za Đoganijevu, automatski se našla na meti Kijinih obožavalaca.

– Nisam ja nešto ni doživjela tu situaciju, prošlo je onako pored mene sve to. Ja sam rekla kako sam mislila. Nisam željela da uvrijedim nju, rekla sam da mi djeluje tako kao neki djevojčurak koji je istrčao iz publike, u tom smislu… Njih dvije jesu najatraktivnije trenutno u tom nekom medijskom smislu i zbog toga i jeste tolika prašina, a ne zbog težine riječi koje sam ja rekla. Ne kajem se ni zbog čega, imam 35 godina, ne pijem, ne drogiram se, svjesno sam to rekla i dalje stojim iza toga da nema ništa pogrdno, tu ne postoji nijedna uvredljiva, pogrdna riječ što sam rekla da mi neko izgleda kao da je izašao iz publike, onako obično, skromno, prosječno… Doživljavam ja napade i nevezano za tu situaciju, uvijek su mišljenja podijeljena, svako ima pravo na svoje mišljenje, a to nije moj život, ja sam to pitanje dobila i odgovorila na njega, život ide dalje – poručila je pjevačica.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram