Connect with us

Politika

Mektić poručio Dodiku: Nećeš ti Milorade sa crne liste…

Published

on

Dragan Mektić, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, održao je danas u Sarajevu press konferenciju na kojoj je govorio o aktuelnim političko – sigurnosnim pitanjima.

 

Umnogome je komentarisao odno sa Ružicom Jukić, potpredsjednicom VSTV-a BiH, s kojom je imao i obračun u jednom TV nastupu. Čitao je prepiske poruka sa njom, gdje mu je ona pručila da pokrene istragu protiv samog sebe, kako bi “skinuo hipoteku”.

“Govorit ću o akuelnoj političko-bezbjedonosnoj situaciji. Biće politike, bezbjednosti, pa ćete se odrediti šta je bitno. Opet me Staša Košarac komentarisao, ali ne vidim ga od govornice. Neću ga komentarisati”, kazao je u uvodu.

“Sve ste vidjeli. Vi ste novinari i možete dati pravu kritiku vezano za tu emisiju, i kad je moje ponašanje u pitanju i ponašanju gospođe Jukić. U jednom dijelu je iznijela gnusne laži, netačne informacije, ušla u govor mržnje – samo da kažem da je to naša personifikacija pravosuđa. Ona je druga osoba tu”, počeo je svoje iscrpno izlaganje Mektić, ministar sigurnosti BiH.

“Ona kaže da je našla sve na internetu. Onda je uzela moju diplomu, pokazivala, objašnjavala šta može, šta ne. Iako, čitao sam njenu biografiju 1963. rođena. Diplomirala 1999. godine. Ni riječi između toga. Je li išla u školu. Je li to biografija druge žene pravosudnog sistema?”

Popularno