Connect with us

Zenica

MARATON – Stand up Neše Bridžisa, BNP Zenica 10. februar

Published

on

MARATON – Stand up Neše Bridžisa, BNP Zenica 10. februar – U subotu 10.februara 2018.godine, sa početkom u 20 sati, na Velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta Zenica gostuje Neša Bridžis sa svojom novom Stand up komedijom „MARATON“. Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis, jedan je od najpoznatijih Stand up komičara na Balkanu. Neša Bridžis rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980 godine.

Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pjesmom Ej, Riki Martine. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima skoro 5 sati teksta sa kojim naizmjenično nastupa. Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je oko 1.500 profesionalnih nastupa. Sa svojim predstavama je obišao cijelu regiju, mnoge gradove i po više puta, a nastupao je i u dosta gradova Evrope. Ljubitelji Stand up komedije iz regiona jako dobro znaju Nešu Bridžisa, bio je gost na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni I Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori… I pored staha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji. Za njegove večeri komedije uvijek se traži karta više.

Bio je učesnik 3. sezone poznatog šou programa Tvoje lice zvuči poznato i osvojio treće mjesto. Ulaznice za za Stand up komediju „MARATON“, po cijeni od 8 KM možete kupiti na prodajnim mjestima BNP-a Zenica. Više informacija na telefone: 032/242 604, 062/859 555 i 063/797 555 i [email protected]

Marketing BNP-a

Popularno