MAMI UZDAHE Maja Berović plijeni pažnju novim fotografijama

Pjevačica Maja Berović posljednjih dana nekoliko puta iznenadila je javnost seksi fotografijama.

Atraktivna Maja svakim svojim izdanjem izmami uzdahe pratilaca, a pored toga što redovno trenira u teretani kako bi postigla savršen izgled, ona se uporedo s tim vrijedno priprema za predstojeće koncerte.

Koncertna turneja “Pravo vrijeme” se nastavlja. Nakon što je održala brojne koncerte na prostoru čitavog Balkana, ali i Evrope, pjevačica Maja Berović priprema dva velika spektakla.

Kao poseban poklon za sve zaljubljene ona će nakon Dana zaljubljenih održati veliki koncert u Beču 16. februara, dok će samo dan ranije nastupiti na najposjećenijoj planini u Srbiji, na Kopaoniku.

Za sve one koji ne stignu na ova dva koncerta, slijedi veliki spektakl u sarajevskoj dvorani Zetra gdje će 16. marta napraviti veče za pamćenje.

– Turneja se nastavlja, a uvijek se iznova radujem svakom novom koncertu. Jedino što mi zadaje problem jeste što zaista više ne mogu da pohvatam gdje se budim ujutru (smijeh). Svakako da se radujem što ću biti na najsnježnijoj planini, možda se vidimo i na stazama za skijanje, a potom slijedi Beč. Kažu da su naši ljudi tamo najbrojniji u Evropi, vjerujem da će tako biti i na koncertu – rekla je Maja ovim povodom.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram