„MALA BUBAŠVABA“ Ponovo uzburkane strasti između nekadašnjeg LJUBAVNOG TROUGLA iz „Zadruge“

Povodom izdavanja knjige o životu Lune Đogani, ponovo su se uzburkale strasti između članova nekadašnjeg „ljubavnog trougla“ iz „Zadruge“, a Kija Kockar i Slobodan Radanović su čak najavili i tužbe ovim povodom.
Iako je Gagi Đogani, otac Lune Đogani, izrazio čuđenje i poručio da Kija i Sloba nemaju osnova za tužbu, a sama autorka knjige istakla da nije navodila imena nego aluzije, pjevač tvrdi da će podići tužbu zbog svih neistina napisanih o njemu, kao i zbog fotografija za koje nije dao odobrenje da budu štampane.

Osim toga, Anabela Atijas je na promociji knjige ponovo govorila o „linču“ koji je njena kćerka proživkela zbog Kije i Slobe, te je Kockareva riješila da „razveže jezik“ i kaže sve što misli o ovome.

Naime, vlasnica hita “Amorova strela” je dala intervju u kom se osvrnula na sve ono što se desilo prošle godine na imanju u Šimanovcima, uz isticanje da je prvi put rekla baš sve što joj leži na duši.

Sporni intervju će ugledati svjetlost dana sutra, a do tada je Kockareva riješila da u vidu video priloga na svom Instagram storiju objasni zbog čega se riješila na ovaj drastičan korak.

Kija je sve ovo ispratila riječima: “Hvala lijepo. Sada je vrijeme da sjašete sa mene”.

Foto: Instagram screenshot

Ovu njenu objavu je na društvenim mrežama podijelio i sam Radanović, uz oštre riječi upućene na račun porodice Đogani: “Bio bi red”.

Međutim, Kiji se ova podrška nije dopala, te je poručila: “Podržao? Pa on je direktan krivac zbog svega što su mi radili od ovih, do njegove porodice i prijatelja, i sam on. Doći će i njegova kompilacija. Mada vidjeli ste ga kao malu bubašvabu na tim snimcima kako ćuti i sluša dok mu pljuju tadašnju ženu. Sad kao podržao haha”, piše blic.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram