Početna Magazin Zvijezde i tračevi Majka Tamare Đurić očajna zbog ćerkinog zdravstvenog stanja, evo šta kaže o njenim operacijama

Majka Tamare Đurić očajna zbog ćerkinog zdravstvenog stanja, evo šta kaže o njenim operacijama

0
0

Nakon što joj se izlio silikon koji je imala u zadnjici, Tamara je hospitalizovana na VMA, a njena majka Vesna teško se nosi sa ćerkinom situacijom.

Tamara Đurić hospitalizovana je na VMA, nakon što joj se izlio silikon koji je nedavno ugradila na jednoj privatnoj klinici.

Čitavo Tamarino okruženje zabrinuto je zbog njenog stanja, a situacija je kulminirala sinoć kada se pojavila inormacija da je Tamara preminula.

U telefonskom razgovoru za Telegraf Tamara je rekla da je živa i da ne zna kome je moglo da padne na pamet da izmisli tako nešto. I njena porodica teško podnosi Tamarino zdravstveno stanje, čemu svedoče reči Tamarine majke Vesne.

Kako nam je ljubazno rekla Vesna Đurić, teško podnosi Tamarino stanje što mogu da razumeju samo žene koje su majke.

– Ja nikakve intervjue ne dajem, izvlače se reči iz konteksta… Šta mislite kako mi je? Jeste li vi majka? – rekla je Vesna na početku razgovora.

Foto: Instagram/tamarastar89

Foto: Instagram/tamarastar89

Na pitanje da li će se potruditi da Tamari zabrani da ubuduće stavlja silikone, Vesna je rekla:

Nek je ona živa i zdrava, pa kako odluči sama. Ona nije mala – objasnila je gopođa Đurić koja se trenutno nalazi u Smederevskoj Palanci.

(Telegraf.rs)

Komentar

Preporučujemo

MILICA DABOVIĆ KROZ SUZE O SEKS SKANDALU: Sve mi je ovo Simon namestio!

Tri meseca nakon što je pretepela nasilje od bivšeg dečka Simona Šiklića, Milica Dabović n…