Maja Šuput otkrila detalje o dolasku prinove u porodicu

Pjevačica Maja Šuput već neko vrijeme govori o mogućem dolasku prinove u njenu malenu porodicu. Naime, nakon što se ovog maja udala za supruga Nenada Tatarinova, glasine o njenoj trudnoći ne prestaju. Ovog je puta za In Magazin otkrila detalje o toj temi.

FOTO: expresstabloid.ba


– Pa normalno, kao i svi koji rade na djeci, nije to sad u kalendaru, nije ta varijanta nego opušteno. Kad si friško u braku to radiš normalno – otkrila im je 39-godišnja Maja koju ovu jesen čeka veselje.


Naime, kao što je već nekoliko puta najavila, ovog mjeseca izdaje dječji album.


– Ako nemate djecu, zbog albuma ćete napraviti djecu – komentarisala je.


Po svemu sudeći, majčinstvo joj je sve bliže i bliže srcu, što možda znači da će uskoro pjevačke obaveze zamijeniti onim roditeljskim.


Da trenutno maksimalno uživa u životu, potvrdila je i novim poslovnim idejama. Uz to što neprestano pjeva, Maja priznaje da se zaljubila u kolače, zbog čega je napravila i jedan sa svojim potpisom.


– Pjevanje mi nije dovoljno jer energije imam još i nedjeljom, i ponedjeljkom i utorkom. Uvijek sam bila kreativna, a danas je novost ta da imam svoj kolač. To je jedan od onih užitaka kada ga pojedeš, ne da ti nije krivo, nego želiš počiniti grijeh još jednom – ispričala je ova velika gurmanica koja ni sama ne može vjerovati koliko može pojesti, a da se ne udeblja.


– Ja ne znam kako ja nisam prase, ljudi ja toliko jedem. Znaš, kad meni muž kaže ‘kako toliko jedeš, kako je moguće da toliko jedeš i da tako izgledaš – sa smiješkom je rekla u spomenutom razgovoru.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram