MAJA RASTURILA SEVERINU! Berovićka prodala 3.000 karata, a Kojićka samo 300!

Bosanska pevačica napunila Halu sportova u Užicu, a Kebina snajka pevala u praznom centru "Vai Tai" na Zlatiboru. Seve dala otkaz menadžeru Tomislavu Petroviću i zaposlila muža Igora da joj spase karijeru
Maja Berović je rasturila Severinu Kojić! Bosanska pevačica i hrvatska pop zvezda odmerile su snage na Dan žena, kada je Maja za svoj koncert u Užicu prodala 3.000 karata, a Seve za svoj nastup na Zlatiboru čak deset puta manje! Nakon toga, Kebina snajka je odlučila da zaposli supruga Igora Kojića kao svog menadžera, koji će joj pomoći da spase karijeru.

Maja je u poslednjih godinu dana najtraženija pevačica, u novembru je napunila beogradsku Arenu, a prošlog vikenda je oborila sve rekorde posećenosti u Užicu. Hala sportova je 8. marta bila duple puna, Berovićku je tada slušalo više od 3.000 ljudi, i to uglavnom omladine - priča naš jedan poznati estradni menadžer, koji je zamolio da mu ne otkrivamo ime, i dodaje da je Severina iste večeri nastupala samo 24 kilometara dalje od Maje:

- Seve je imala koncert na Zlatiboru, u hali sportskog centra "Vai Tai", koja može da primi do 2.000 gostiju. Ona je, međutim, te večeri prodala tek oko 300 karata. Uprkos lošem odzivu publike, Kojićeva je dala sve od sebe na bini. Međutim, nakon koncerta ju je bio blam, pa nijednu sliku ni snimak nije objavila na svom Instagram profilu, da javnost ne bi videla da je pevala u maltene praznom prostoru.

Žestoka svađa

Kako više ne bi imala ovakve pehove, Seve je dala otkaz svom menadžeru Tomislavu Petroviću, s kojim je sarađivala čak 17 godina!

Njih dvoje su se žestoko posvađali, pale su teške reči i uvrede - naveo je izvor za hrvatske medije. 

Seve je odmah našla zamenu - zaposlila je muža Igora da joj vodi karijeru.

Seve definitivno više ne sarađuje sa Tomicom, što je šok za sve ljude u njenom okruženju, jer oni nisu bili samo saradnici već i prijatelji. Ona je ubeđena da će joj muž mnogo više pomoći u poslu, jer je radio kao sportski menadžer, išao je sa njom na sve tezge, sastanke i snimanja, učio je posao od Tomice, ali i od svog oca Kebe, koji se decenijama bavi muzikom - zaključuje izvor blizak pevačici.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram