LUNA PRIZNALA, NE MOŽE BEZ NJEGA: Zbog Slobe sam na lekovima za smirenje, ŽELIM DA I ON UĐE U ZADRUGU!

Luna Đogani je pred ulazak u "Zadrugu" priznala da noćima vrišti i plače na glas jer ona i njen bivši ljubavnik Sloba Radanović više nisu zajedno

Modna blogerka priznaje da je završila kod psihijatra i da je na jakim antidepresivima jer je pevač ostavio.

Bez obzira na to što je javno ponizio i šutnuo nakon devet meseci veze, Đoganijeva se ipak nada da će Radanović ući u rijaliti kako bi barem u šouu bili zajedno.

Bila si u veoma teškom psihičkom stanju po izlasku iz "Zadruge".... Da li je tačno da si i sada na antidepresivima?

- Jeste, prepisao mi ih je moj psihijatar Zoran. Do poslednjeg dana pred ulazak u "Zadrugu 2" išla sam kod njega na terapiju. Pijem antidepresive, to ne smem da prekidam. Kada sam izašla iz rijalitija bila sam beživotna, samo sam ležala u krevetu, plakala sam, nisam mogla da spavam, nisam mogla da jedem. Imala sam užasne košmare, budila sam se noću vrišteći, tražila sam Slobu jer sam navikla da je pored mene kada se probudim.

Luna

Informer

Luna

Kada si shvatila da ti treba pomoć doktora? 

- Jedne noći sam se probudila i počela da vrištim jer Sloba nije tu. Plakala sam do iznemoglosti i onda sam popila lek. Tada sam shvatila da sam loše i da mi treba psihijatar.

Da li je tačno da si završila i u bolnici zbog lošeg psihičkog stanja?

- Doživela sam nervni slom kada je rekao da je Kristina njegova najveća ljubav. Bila sam na proslavi prvog rođendana Informerovog dodatka Hit, tu sam ga i srela. On je sa vaše žurke otišao kod Rade Radenović, a ja sam ostala na proslavi i nisam gledala emisiju. Slali su mi klipove i videla sam da pokušava da se opere od mene, kao da sam nebitna u njegovom životu. Na žurci sam se dobro držala, ali kada sam došla kući počela sam da plačem, da lomim, da udaram sebe i onda sam pozvala tatu da dođe. On me je odveo u bolnicu, tamo su mi dali lekove, infuziju...

Prinscreen

Šta ako i Sloba uđe u drugu sezoni?

- Volela bih da uđe, ali ne želim da neko pomisli da sam pristala da učestvujem nadajući se da će on doći. Mislim da treba da se fokusira na karijeru, ali bih volela da se vratimo zajedno na mesto gde je sve počelo. Ne mogu da kažem da bih se pomirila sa njim, jer sam trenutno odlučila da me vodi moj mozak, a ne srce.

Da li ga još voliš?

- Sigurno bi mi klecala kolena kada bih ga videla. Bilo bi mi drago i teško. Srce mi je slomljeno i nemam nikakve emocije trenutno.

Osećaš li bes zbog svega što ti je uradio?

- Nisam više besna na Slobu. Menjaju mi se osećanja iz dana u dan. Jedan dan sam besna, drugi dan tužna, sledeći ravnodušna. Danas sam okej, ko zna kako ću biti sutra.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram