LUNA DOŽIVELA NERVNI SLOM PRED KAMERAMA

Niko neće da me oženi jer se dve godine j***m u rijalitiju!

FOTO: Ilustracija/Informer

Luna Đogani je posle žestoke svađe sa Markom Miljkovićem urlala kako se obrukala više nego u prvoj "Zadruzi", kad je bila s oženjenim Slobom Radanovićem. Koji normalan muškarac će me hteti posle ovoga?, vikala je rijaliti zvezda
Luna Đogani je doživela nervni slom u "Zadruzi" i satima kukala da je niko nikad neće oženiti jer već dve godine ima seks pred kamerama! Blogerka se žestoko posvađala sa dečkom Markom Miljkovićem samo zato što je on uzeo 2.000 dinara za kockanje od Miljane Kulić, koju Luna ne podnosi.

Paćenica
Od njenog urlanja se treslo celo imanje, a haos je trajao sve do jutra.

- Ja sam šljam! Mene niko neće hteti da oženi! Je*em se dve godine u rijalitiju! Koji normalan muškarac će me hteti posle ovoga? Napravila sam paćenicu od sebe. Srozala sam se zbog para, jer želim da kupim stan kad izađem odavde. Loša sam sestra, ćerka, devojka... - vrištala je Đoganijeva i nastavila da jadikuje kako je u ispala još gora nego u prvoj sezoni, kad se smuvala sa oženjenim Slobom Radanovićem:

- Šta sam sebi uradila, majko mila?! Opet sve pogrešno! Ušla sam da pokažem da nisam Luna iz "Zadruge 1", a predstavila sam se kao razmažena i histerična ludača. Još više sam se ponizila i izblamirala! Ko mene uopšte može da podržava?! Devojčice koje žele da budu kao ja, da se je*u u rijalitiju?!

Najavila raskid
Blogerka mu je zatim zapretila da će ga šutnuti čim se "Zadruga" završi.

- Hajde da se ne mučimo, ni zbog para, ni zbog rijalitija. Ostavi me! Ja tebe ne mogu, jer te volim. Ali čim izađem odavde, biće mi lakše da te ostavim - nagovestila je Luna raskid rijaliti romanse.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram