Connect with us

Zvijezde i tračevi

Lidija Vukićević (55) otkrila čime se bavi njen dečko i da li će se ponovo udati, a onda vrhunski objasnila tajnu svog seksi izgleda

Published

on

 Nema tajne, svi neka kupe ili udome kučiće i neka šetaju sa njima. Dnevno šetam tri sata, i to najviše doprinosi očuvanju celokupnog zdravlja – izjavila je Lidija Vukićević.

Glumica Lidija Vukićević (55) što je starija izgleda sve bolje, a kako kaže nema tu neke velike mudrosti, kao i da mnogo šeta i da od vežbi radi samo trbušnjake.

ako verovatno mnogi pretpostavljaju da Lidija ne izlazi iz teretane, ona to demantuje i na originalan način objašnjava u čemu je tajna njenog seksi izgleda.

– Nema tajne, svi neka kupe ili udome kučiće i neka šetaju sa njima. Dnevno šetam tri sata, i to najviše doprinosi očuvanju celokupnog zdravlja. Pazim šta jedem. Ne jedem masno, jedem manje i češće. Sreća je što ne volim slatkiše i pijem dosta tečnosti. Jedino što radim su trbušnjaci, a kožu negujem arganovim uljima – objasnila je glumica za “Blic puls” i zatim po prvi put otkrila nekoliko detalja o svom dečku kojeg “čuva” od javnosti.

 

– Ne krijem ga, već je to moja intima, onog trenutka kada to bude izašlo u javnost, više to nije moje. Želim lep oreol da stavim oko toga. Ljudi su skloni komentarima, da ogole nešto što je meni lepo. Upoznali smo se na jednom putovanju, ali ono što je bitno jeste to da je on slikar i da mi to jako prija. Slično razmišljamo, voli slobodu, umetnik je, ne guši me i ne davi. Imamo savršenu komunikaciju. Volimo iste stvari – rekla je Lidija i dodala da joj ne pada na pamet da se ponovo udaje.

– Apsolutno volim slobodu. Ja živim svoju slobodu, to je moj moto. Kada sam slobodna, mogu sve. Čim imam pritisak, za mene sve prestaje. Zadovoljna sam i ispunjena decom i poslom, tako da mi nikada ne bi palo na pamet da se ponovo udam. Udaja je nešto što ne mora da podrazumeva ljubav. Kada bi me partner zaprosio, odmah bih rekla ne. Ja sam probala jednom i ne znam šta nije bilo jasno prvi put! – zaključila je Lidija Vukićević.

Pogledajte intervju Lidije Vukićević za Telegraf:

 

(Telegraf.rs)

Popularno