LIDER IZAŠAO NASMIJAN Oklopni voz Kim Džong Una PROMAŠIO mjesto zvaničnog prijema

Za vođu Sjeverne Koreje Kim Džong Una pažljivo je spremljena koreografija za dolazak u Rusiju, ali ipak je bilo manjih tehničkih problema jer je njegov oklopni voz prošao pored mjesta na kojem je bio postavljen crveni tepih u znak dobrodošlice.

Nasmijani Kim, obučen u crni kaput s crnim šeširom na glavi, stao je na platformu koja je bila posebno postavljena za njegov dolazak na željezničkoj stanici u Vladivostoku.

Ruski zvaničnici su ga pozdravili minut kasnije, a voz u kojem se nalazio sjevernokorejski lider bio je primoran da prođe dodatnih nekoliko metara kako bi se osiguralo da vrata pri otvaranju budu u polažaju koji je predviđen zvaničnim protokolom dobrodošlice.

Dolazak Džong Una u Rusiju na samit s ruskim liderom Vladimirom Putinom emitovaj je uživo na ruskoj državnoj televiziji, prenosi Rojters.

Ruski zvaničnici zajedno s dva sjevernokorejska pomoćnika su strpljivo čekali da se voz zaustavi, a radnici koji su bili angažovani na poslovima protokola su u vrlo kratkom vremenskom periodu uspjeli pomjeriti tepih kako bi sve prošlo kako je i planirano.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram