Connect with us

Rijaliti

LEZBO AFERA U NAJAVI, KIJA MUVA MILICU: Maštam da je ljubim s jezikom!

Published

on

Pobednica “Zadruge” definitivno odustala od braka sa Slobom Radanovićem i sa muškaraca polako prelazi na žene. Stjuardesa je bacila oko na atraktivnu “zvezdu Granda”

Nova lezbo-afera drma Srbiju – Kija Kockar bacila je oko na Milicu Pavlović! Pobednica “Zadruge”, koju je u rijalitiju prevario muž Sloba Radanović, definitivno je odustala od braka s pevačem i, kako sada stoje stvari, s muškaraca polako prelazi na žene. I to kakve!

Kija je priznala da joj se sviđa Mica i da mašta o strasnom poljupcu s njom. Stjaurdesa bez zadrške priča o novoj simpatiji.
U prošlosti sam se nekoliko puta u šali poljubila sa ženskom osobom, onako na blic, ali nikad nisam iskusila pravi francuski poljubac s devojkom. Iskreno, volela bih da to uradim s Milicom Pavlović, ona mi je super! S njom bih probala taj prvi pravi ženski poljubac sa jezikom – oduševljeno priča Kockarova.

Zajednički selfi

Informer


Kija Kockar i Milica Pavlović su tokom poslednjeg susreta “opalile” zajednički selfi. Kija je na Instagramu objavila fotografiju, pored koje je napisala “Volim te”, a Milica je kratko prokomentarisala: “Lepota”. Ova fotografija je dobila skoro 85.000 lajkova.

Ona napominje da i dalje voli jači pol, ali Milici ne bi mogla da kaže “ne”.
Milica je atraktivna i pršti od seksepila! Ona je divna devojka i dobra pevačica kaže stjuardesa, koja je i sama počela estradnu karijeru i najavljuje svoj prvi singl.
Kija je očigledno širokih shvatanja, pa ne osuđuje one koji vole isti pol:
Svako ima pravo na svoj izbor. Ne treba osuđivati ljude po seksualnom opredeljenju, da li vole muškarce ili devojke. Ja podržavam ljubav i to je najvažnije.
Izgleda da su simpatije obostrane! Pevačica je, naime, nedavno poslala poklone rijaliti zvezdi dok je gostovala u jednoj emisiji, uz poruku: “Dragoj Kiji, budi pametna. S ljubavlju, Milica Pavlović”.
Srela sam se s Milicom u studiju pre početka emisije i malo smo proćaskale. Obožavam je! Sigurno ćemo se ponovo videti – zaključila je Kija uz zagonetni osmeh.

MILICA PAVLOVIĆ I ACA LUKAS NE BEŽE OD ROMANSE: Možda se među nama rodi ljubav, NE MORA SVE NA PRVU!

(VIDEO) KIJA PRIZNALA DA JE ŽELELA DA OPROSTI PREVARU, SLOBA PREBLEDEO: Bila sam spremna da pređem preko svega!

Sloba odugovlači razvod

Kija tvrdi da Sloba razvlači razvod jer insistira da pre potpisivanja papira još jednom razgovara s njom.
– Slobodan to može da potpiše i bez mene, ali on želi da razgovara sa mnom pre toga. Ne znam gde će nas taj razgovor odvesti. Bojim se da ne potegnemo neke priče kojima ću sebi da nanesem štetu i osećaću se loše. Bila sam iskrena, u “Zadruzi” sam mu rekla sve što sam imala, a on nije to učinio. Čekao je da izađemo, pa da mi sada nešto priča napolju – kaže Kija.

Popularno