Kraš omogućio ONLAJN NARUDŽBE u BiH: Slatki paketi stižu na VAŠU KUĆNU ADRESU

Kako bi se građani BiH u ovom vremenu iz sigurnosti svog doma mogli zasladiti ili razveseliti najdraže osobe, Kraš je u saradnji s Hrvatskom poštom Mostar omogućio onlajn narudžbu paketa Kraševih proizvoda uz besplatnu dostavu Brzom poštom 1323 preko internet trgovine ePostShop.

FOTO: Kraš/promo

– Najvažnije je sada sačuvati zdravlje i zato je zasad nužno ostati doma. To je najbolji način da pomognemo zdravstvenima radnicima u borbi protiv epidemije koronavirusa – poručuju iz ove kompanije.

Kako bi ova teška vremena malo zasladili, Kraš je pripremio “Pakete koji nas spajaju” u kojima su slatki proizvodi i kojima žele da omoguće svima da uživaju u njihovim najpopularnijim poslasticama, a koje će biti dostavljene na kućnu adresu.

– Paketom možete čestitati rođendan, rođenje djeteta, godišnjicu braka ili uljepšati nekome koga volite nadolazeće praznike – Uskrs, Vaskrs i Bajram. Osmislili smo tri različita Kraš slatka paketa po cijenama od 20 KM –(L Paket /Uskrsni), 30 KM (XL paket) i 50 KM (XXL paket) s  proizvodima koje najviše volite Sadržaj slatkog paketa se nalazi na www.krastrgovina.com ili www.epostshop.ba. Ostanite doma, Kraš će doći do Vas – poručuju iz ove kompanije.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram