KONAČNO PROGOVORILA Katarina Grujić se prvi put dotakla svoje AFERE sa Ognjenom Vranješom

Katarina Grujić za Blic otvoreno pričala o muškarcima koji nemaju hrabrosti da joj priđu, zašto je postala oprezna u izboru partnera i priznaje da je posesivna u ljubavi.

Iako trenutno nema sreće u ljubavi, pjevačica Katarina Grujić slavi Dan zaljubljenih jer vjeru u iskrene emocije nije izgubila.

– U svaku emotivnu vezu ulazila sam maksimalno posvećena i davala cijelu sebe. Nikada nisam išla s nekim predračunom šta želim da dobijem iz te veze. Dešavalo se da su više muškarci profitirali od mene. Kako godine prolaze, nova upoznavanja i veze predstavljaju novi izazov, ali i više zamaraju. Scenario je uvijek isti, samo što su uloge drugačije podijeljene. Nisam izgubila vjeru u ljubav, ali sam postala mnogo opreznija kad je riječ o izboru partnera. Ne želim da se zalećem i igram, jer neću da budem ničija lutka, kao što kaže moja pjesma.

Šta danas zamjeraš muškarcima?

– Što nemaju hrabrosti, nisu džentlmeni i što nemaju svoje ja. Kada sebe pogledate u ogledalu, treba da znate da li ste spremni da se za neku ljubav date u potpunosti. Danas muškarci žele ženu koju mogu da posjeduju. Učinite to, a onda shvatite da ste previše truda uložili, a da reciprocitet nije isti.

Zbog čega bijeg od realnosti pronalaziš u Parizu?– U Pariz odlazim kad želim da osjetim onu istinsku ljubav i da napunim baterije. Problem današnjice je što ljudi nemaju mogućnosti da putuju, te ne mogu da vide kako drugi žive. U moje vrijeme samo ste mogli na razglednicama i u magazinima to da vidite, era interneta svima daje mogućnost da cijelu planetu obiđete sjedeći kod kuće. Vi ćete u Parizu vidjeti najljepše obučene ljude, ali ćete shvatiti da sva garderoba na njima ne košta na stotine evra, već da sa malim budžetom možete sve lijepo da uklopite. Nije sva sreća u novcu, već da budeš ispunjen iznutra, da bi mogao da budeš dobar sebi, ali i drugima.

Ipak si odsjela u lukzusnom hotelu koji gleda na Ajfelov toranj, to sigurno nije koštalo malo?

– Od sedam dana u nedjelji, radim najmanje tri, valjda je logično da sebe mogu da nagradim jednim takvim odmorom. To vam ništa ne znači ako nemate sa kim da dijelite krevet ili šetate. Svjedoci smo da najveće svjetske zvezde koje imaju milione nemaju sreću u ljubavi. Znate momente kada imate sve, a nemate osobu kojoj uveče možete da pošaljete poruku za laku noć. Upravo to je ono što ne može da zamijeni novac.

S kim si ti dijelila apartman u Parizu?

– Uh, teško pitanje. Ujutru sam sobu dijelila sa poslugom, a uveče vreme provodila u restoranu sa prijateljima. U tom periodu sam više uživala kada mi je postelja bila prazna, a srce puno. Samo zato što sam u Parizu, mjestu gdje za one sa praznim srcem i te kako ima sreće.

Jeste li posesivni u vezama?

– Volim da kada je nešto moje bude samo moje i ne volim da dijelim. Nikada u životu nisam bila druga, kako god se to zvalo.

Vranješ je prošlost

Zašto ne želiš da komentarišeš vezu sa Ognjenom Vranješom?

– Šta želite da čujete na tu temu? Prošlost ostavljam gdje joj je mjesto i neću da o tome pričam i punim novinske stupce.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram