Connect with us

Muzika

“The Killers” dolaze 5. jula na Exit! (VIDEO)

Published

on

Fantastični američki bend “The Killers” će poslije toliko godina čekanja, napokon nastupiti u Srbiji i to 5. jula na “nultom” danu ovogodišnjeg “Exita”.

Bend iz Las Vegasa će na Petrovaradinskoj tvrđavi svirati 5. jula, i to će biti vrhunsko zagrijavanje za Exit” koji se održava od 6. do 9. jula.

Sastav “The Killers” važi za jedan od najboljih koncertnih bendova, i ono što je sigurno, spektakl je zagarantovan. Uostalom, dovoljno je samo pogledati njihov čuveni koncert u “Rojal Albert Holu” u Londonu, i sve će vam biti jasno.

 

Grupu “The Killers” čine Brendon Flauers, Mark Stormer, Dejv Kuning i Roni Vanuči, a bend je osnovan 2001. Ubrzo su momci iz Las Vegasa, koji zvuče više kao britanski, nego kao klasičan američki sastav, osvojili svijet serijom hitova kao što su “Somebody Told Me”, “Mr Brightside”, “Read My Mind”, “When You Were Young”, “Human”…

 

Prema najavama organizatora, ulaznice za novi Get EXITed spektakl sa Kilersima biće puštene u prodaju 13. marta, tačno u podne, i to na sva tržišta širom svijeta po prvim i najpovoljnijim poklon cijenama od samo 2.990 dinara za parter sa popustom od 50 odsto, te 4.990 za veoma limitirani fan pit i 12.000 za VIP platformu.

Kupci četvorodnevnih EXIT ulaznica ili kompleta EXIT Avantura i EXIT Summer of Love imaće specijalnu priliku da svoj Get EXITed dodatak, koji ide u paru uz kupljenu EXIT ulaznicu i omogućuje ulaz u parter zonu, kupe po povlašćenoj cijeni od samo 999 dinara sa 60 odsto popusta.

(Telegraf.rs)

Popularno