KIJA OSUDILA NASILJE “Imala sam pet ili šest godina kada je tata nasrnuo na mamu”

Pjevačica Kristina Kija Kockar koja je prošla kroz turbulentan razvod od pjevača Slobe Radanovića koji ju je javno prevario tokom rijalitija Zadruga 1 otvorila je dušu i iznijela detalje iz svog privatnog života te progovorila o nasilju u porodici koje je njena majka preživjela.

FOTO: Vesna Lalić/RAS Srbija

Kija je priznala da ona takva iskustva nije imala, a u emisiji “Tačka na i”, otkrila je i kada se ovaj nemili događaj odigrao.


– Imala sam pet ili šest godina kada je tata nasrnuo mamu. Sjećam se da sam mu ja po visini bila do zadnjice i da sam ga vukla kako bi prekinuo… Mama je nosila naočare, pa joj se zabilo parče stakla ispod oka. Kažu da je imala sreće, jer je mogla još gore da prođe – ispričala je Kija potresnu priču iz svog detinjstva.Pjevačica je rekla i da se sve desilo na javnom mjestu.

– Sve se to dešavalo na javnom mjestu, pa su mamu i tatu ubrzo razdvojili. Sjećam se da je bilo ljeto i da smo nas dvije otišle do Urgentnog centra. Mama je preda mnom bila staložena i svojim primjerom mi je pokazala kako treba postupiti u takvoj situaciji. Naravno da se nakon toga nije vratila tati, jer se takve stvari ne praštaju. Ja taj incident ne pamtim po tome kako je tata nasrnuo na nju već po njenoj snazi u cijeloj toj situaciji – rekla je Kija i dodala:


– Šta god da ti neka žena uradila, okreni se i idi. Ne možeš da se obračunavaš fizički, nemaš prava! Nadam se da će reagovati institucije i kazniti svako ovakvo ponašanje. Zato mi je žao svih žena koje trpe nasilje ili kada pronalaze izgovor da ostanu sa nasilnikom. Nasilje ne smije da se trpi i žene nisu rođene da bi ih neko tukao.


Kristina je u pomenutoj emsiji iznijela i detalje iz svog braka sa Slobom, te je za Informer ispričala da od njega nije doživjela slična iskustva.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram