Connect with us

Lifestyle

Kažu da je ishrana razlog Đokovićevog “pada”: Da li je ona kriva za sve?

Published

on

Novak i Jelena Đoković poznati su po tome što vode računa o ishrani, kao i o tome ko će da priprema hranu za njih. Na meniju porodice Đoković ne nalazi se bilo šta, već isključivo odabrane namirnice. Jedna posebna saradnja započeta je prošle godine, prilikom njihove posete Srbiji, a danas se poznata veganka suočava sa mnogobrojnim optužbama.

 

Kada god Nole izgubi neki meč, mediji se utrkuju da zovu kojekakve stručnjake da komentarišu kako najbolji srpski teniser treba da jede više i da jede meso.

Zbog toga je i poznati dramaturg i profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti Maja Volk, koja je inače poznatija kao žena koja sprema vegansku hranu, imala dosta problema.

Ona je ispričala da su je ljudi smatrali za krivca posle neuspeha Đokovića, jer su saznali da mu je ona spremala hranu.

“Ja im nisam bila kuvarica, samo sam im spremala obroke neke, učestvovala sam u radionicama za decu, oni su platili i to je to. Inače smo u odličnim odnosima”, rekla je Maja Volk, a potom otkrila i veoma zanimljive detalje.

“Nigde nisam objavljivala da sarađujem sa njima dok oni nisu sami rekli. Ja sam, moram da priznam, bila nespremna za svu tu halabuku. Mene samo što ne razapnu! Svaki put kad Nole izgubi meč, odmah je za to kriva Maja Volk i njena ishrana, što su potpune budalaštine! Imala sam neprijatnosti zbog toga, jer je lakše napasti mene nego njih”, rekla je Volkova, koja na Jelenu i Novaka gleda kao na svoju decu.

(B92)

Popularno