Connect with us

Zvijezde i tračevi

KATARINA GRUJIĆ ZAVRŠILA NA ISPIRANJU ŽELUCA!

Published

on

Mladoj muzičkoj zvijezdi Katarini Grujić prekjuče su ispirali želudac u bolnici zbog pokvarene hrane koju je pojela, a zbog čega je morala da otkaže i nastup, dok joj nimalo nije bilo svejedno zbog svega što joj se desilo.

Dok je popularna pjevačica uživala na primorju nije ni slutila da će je zadesiti drama zbog jednog odlaska u restoran.

Ona je sa drugaricom juče otišla na ručak u blizini Dubrovnika, a samo nekoliko sati nakon toga proživjela je pravi pakao jer su plodovi mora koje je jela bili pokvareni.

– Kaća je bila sa drugaricama u jednom ekskluzivnom restoranu pored obale. Kako pjevačica uživa u morskim specijalitetima, samo posjećuje skupocjene restorane. Ona nije mogla da zamisli da joj se trovanje hranom može desiti baš u takvom jednom restoranu. Nekoliko sati nakon ručka, Kaća je osjetila oštar bol u predjelu stomaka. Kako joj je bilo sve gore i počela je da povraća i preznojava se, drugarica ju je spakovala u auto i odvezla do obližnje bolnice. Put se nažalost odužio zbog gužve u saobraćaju i Kaća se baš mučila. Sve vrijeme se savijala od bolova – kaže naš izvor blizak pjevačici i objašnjava:

– Smirila se tek kada joj je ukazana pomoć i kada su je sestre, nakon ispiranja želuca, priključile infuziju. Zadržali su je u bolnici nekoliko sati. Kako je to veče imala zakazan nastup, Kaća je shvatila da ne može da ga odradi jer se osjeća slabo i malaksalo.

Ona je sa gazdom lokala postigla razuman dogovor i pomjerila termin, obavjestila je fanove putem društvenih mreža, a sve ovo ju je veoma rastužilo i iznerviralo.

Pjevačicini fanovi su se veoma zabrinuli za njeno zdravlje.

Kaća im je potvrdila putem društvenih mreža da se sada osjeća bolje i da će održati odložene nastupe u dogledno vrijeme.

Pjevačica inače ljetnju sezonu boravi na Crnogorskom primorju na kom ima zakazane nastupe svako drugo veče.

Katarina nakon napornih nastupa voli da uživa u ljetnjim čarima pored bazena, gdje ju je naš paparaco i uslikao u Crnoj Gori samo nekoliko sati prije odlaska na sporni ručak.

Za Kaćinom vitkom figurom su se svi okretali dok je ona uživala na bazenu hotela u kojem je odsjela.

Iako se rashlađivala sama, sve vrijeme je komunicirala putem mobilnog telefona. Tada se zapravo i dogovorila da se nađe sa drugaricama na ručku kod Dubrovnika, nakon kojeg se odigrala drama.

Izvor: pulsonline.rs

Popularno