Početna Magazin Zvijezde i tračevi KARAMELA OTKRIO DA JE HTEO DA ŽENI POZNATU PEVAČICU: Bilo je među nama hemije, ali…

KARAMELA OTKRIO DA JE HTEO DA ŽENI POZNATU PEVAČICU: Bilo je među nama hemije, ali…

0
0

Goran Stojićević Karamela bio ludo zaljubljen u folk pevačicu, stalno joj izjavljivao ljubav ali ga ona nije shvatala ozbiljno

Goran Stojićević Karamela priznao je da je nekada bio ludo zaljubljen u Miru Škorić i da je čak razmišljao da je oženi! Poznati imitator smatra da je između folk zvezde i njega postojala jaka hemija, ali da je problem bio u tome što Mira njega nikada nije shvatala ozbiljno. Čak i kada joj se direktno udvarao, pevačica je odmahivala rukom jer je verovala da se on samo šali.

ličnost, to bih i uradio. Ali nisu mi se sviđale pevačice. Zapravo, da budem sasvim iskren, postoji jedna žena o kojoj sam razmišljao na taj način. Dopadala mi se Mira Škorić. Između nas je postojala baš jaka hemija. Znala je šta osećam prema njoj, ali me je uvek zezala kada bih joj se udvarao – ispričao je imitator i objasnio da je to bio razlog zašto nikada sa Mirom nije pokušao da bude u emotivnoj vezi:

– Nas dvoje smo prijatelji i tako će ostati do kraja života – rekla je pevačica i dodala:
– Njegove glumačke sposobnosti su neverovatne, u šta ste se uverili dok ste gledali emisiju. On se samo šali, među nama nikada nije bilo ničega osim iskrenog drugarstva – rekla je za Informer Mira, koja početkom juna pakuje kofere i putuje za Kanadu, gde će biti na turneji tri nedelje.

(Informer.rs )

Komentar

Preporučujemo

MILICA DABOVIĆ KROZ SUZE O SEKS SKANDALU: Sve mi je ovo Simon namestio!

Tri meseca nakon što je pretepela nasilje od bivšeg dečka Simona Šiklića, Milica Dabović n…