Connect with us

Rijaliti

KAMERE OVO NISU ZABELEŽILE! Mina iznela ŠOKANTNE detalje ljubavnog trougla Kije, Slobe i Lune!

Published

on

Mina Vrbaški tvrdi da Radanović ne oseća ništa prema svojoj zakonitoj ženi Kristini Kiji Kockar, a da mu je i veza sa Lunom Đogani na staklenim nogama jer je njoj neko napunio glavu

Bivša učesnica “Zadruge” Mina Vrbaški tvrdi da Sloba Radanović voli svoju ljubavnicu Lunu Đogani, a ne suprugu Kristinu Kiju Kockar, kao što se mnogima čini. S obzirom da je tek napustila rijaliti, Mina iz prve ruke može da nam kaže šta se odigrava između ovog intrigantnog trojca.

– Sloba i Luna se vole, konkretno, sigurna sam da on nju voli, a ne Kiju! Odavno je on odlučio da će ostaviti ženu, međutim Luni su napunili glavu raznim glupostima. Ona je totalno zbunjena i zapravo ne zna šta da misli i kako da se ponaša. Sudbina njihove veze je u Luninim rukama, a ona sada neće da bude sa njim – kaže Mina.

Ona je ekskluzivno za Informer iznela detalje iz “Zadruge”

koje kamere nisu uspele da zabeleže.

– Pre neki dan, iako su zvanično bili raskinuli, Sloba i Luna su se ljubili. Koriste svaku priliku da se maze, češkaju, dodiruju. Oni se vole, i to uopšte nije diskutabilno. Jedno za drugo bi sve uradili i sad je bitno da pokažu snagu svojih emocija. Svako ko je u rijalitiju bukvalno može da oseti tu ljubav, strast, emocije, ma sve. Ipak, Sloba zbog toga što izgleda neodlučno vrlo lako može da izgubi Lunu.

Vrbaški smatra da Kristina Kija Kockar nema nikakve šanse da sa pomiri sa svojim i dalje zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem.

print screen

– Ljudi su stekli utisak da Sloba i dalje gaji emocije prema Kiji, što zapravo nije istina. On je jako fin i kulturan dečko, koji zna da je napravio sr*nje, pa želi da posle svega ispadne fer i korektan prema njoj. Sloba voli Lunu svim srcem i samim tim što je u rijalitiju, koliko god to ružno zvučalo, ostavio svoju suprugu zbog nje, smatram da ona nema razloga sa sumnja u njegove emocije. Iskreno, navijam za Slobu i Lunu, jer su posle osam meseci haosa, linča, najrazličitijih osuda zaslužili da budu srećni i zadovoljni.

Popularno