KAD CECINA SNAJKA SLAVI ROĐENDAN Bogdanu odmah ujutro dočekalo iznenađenje

Poslije iznenađenja u vili u Ljutice Bogdana, vjerenica Veljka Ražnatovića, lijepa Bogdana Rodić sa sestrama, prijateljima i momkom slavila je 24. rođendan u jednom beogradskom klubu.

Tokom jučerašnjeg dana Bogdana nije skidala osmijeh sa lica oduševljena poklonima koje je dobila od porodice i prijatelja.

Osim u domu Ražnatovica gdje je Bogdanu po buđenju sačekala torta i rođendanska pjesma, rođendan Veljkove vjerenice slavio se i u njenom djevojačkom domu.

Foto: Screenshot InstagramU kući Ražnatovica gdje Bogdana živi od prošle godine, Cecin zet Predrag upalilo je Bogdani vatromet, a njegova i Lidijina djeca su doprinijela još boljem raspoloženju.

Ceca je snajki poželjela ostvarenje svih želja, ali je i podsticala da zatvori oči i zamisli jednu posebnu dok duva svjećice.

Sa Veljkom, sestrama Bojanom i Natašom, najboljim drugaricom Tamarom, Bogdana se veselila sinoć satima.

Među zvanicana bila je i Lena Čolak koja se takmiči u “Zvezdama Granda” i koja dobila pohvale i od najzahtjevnijih članova žirija. Ona je sinoc bila posebno vesela i ispunjavala je svima muzičke želje kao jedna od najboljih prijateljica sestara Rodić.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram