Connect with us

Rijaliti

KAĆA ŽIVKOVIĆ OPLELA PO STARLETI JER BRANI DEČKA NASILNIKA: Stanija, nemaš ni dva grama mozga!

Published

on

Katarina Živković, koja je i sama bila žrtva nasilja, osudila je Staniju Dobrojević jer je rekla da je Aleksandra Subotić kriva što ju je Vladimir Tomović pretukao u “Zadruzi”

Katarina Živković poručila je Staniji Dobrojević da nema dva grama mozga jer podržava nasilje nad ženama! Folkerka, koja je i sama bila žrtva nasilnika, besna je na starletu jer je izjavila da je Aleksandra Subotić zaslužila da je njen dečko Vladimir Tomović udari pesnicom u glavu.
Pevačica je na Instagramu podelila snimak na kome Stanija u “Zadruzi” ponavlja kako Aleksandra provocira muškarce da je tuku, a kao primer za to je navela batine koje je Subotićka pre rijalitija dobila od Aleksandra Čabarkape, s kojim ima ćerku.

Šokirana


– Šokirana sam ovim izjavama! Dakle, drage moje dame, majke, sestre, žene, drugarice, ćerke…, sve koje ste nekada pretrpele fizičko nasilje, nisu nasilnici krivi što su vas tukli, vi ste krive jer ste ih izazvale vašim lošim ponašanjem i podstakle na nasilje! Naravno da sam ironična, za nasilje ne postoji opravdanje i mene je sramota ove devojke koja nema dva grama mozga u glavi – poručila je Živkovićka.

Pevačica za Informer napominje da je strašno što Stanija opravdava nasilje nad ženama.
– Jezivo je što je Tomović udario Aleksandru, ali mi je još gore što Stanija uporno pokušava sve da ubedi da je to u redu. Strašno mi je što jedna žena kaže za drugu da sama izaziva batine. Nema nikakvog opravdanja za nasilje nad ženama – kaže Katarina i dodaje:
– Vladimir je samo jedan u nizu nasilnih muškaraca. Hvala Bogu, izbačen je iz rijalitija. Na nama je da zaštitimo druge žene i damo im podršku.

Kriminalac je prebio

Na pitanje da li ju je ovo posebno pogodilo zato što je i ona pre deset godina preživela brutalno nasilje, kada ju je jedan kriminalac premlatio jer nije želela da ima seks sa njim, pevačica odgovara:
 I da mi se to nije desilo, a nažalost jeste, opet bih stala u odbranu svih žena koje su maltretirane verbalno i fizički. Verujem da svako normalan razmišlja kao ja!


Stanija Dobrojević ispričala je u “Zadruzi” da je Kristijan Golubović slao ljude da je prate jer nije htela da mu pokloni deo nagrade koju je osvojila pobedom u “Farmi 6”:
– Gde god sam išla, pratili su me neki sumnjivi likovi u kolima sa zatamnjenim staklima. Ja nisam htela da mu dam ni dinara, jer me je ucenjivao. Ali moja majka se brinula za našu bezbednost. Rekla mi je: “Upetljala si se, sad plati cenu, kupi svoj mir.” Zbog nje sam to i uradila i dala mu novac, a zatim sam otišla u Ameriku i sklonila se od svega.

Popularno