Connect with us

Zvijezde i tračevi

Jelena Jevremović objavila roman “Jedanaest dana”

Published

on

Jelena Jevremović objavila ljubavno-erotski roman “Jedanaest dana”: Knjigu sam pisala kada su me pritisle najteže brige, to mi je bila terapija.

ĆERKA Mikija Jevremovića i bivša pjevačica Jelena Jevremović Nedeljković objavila je knjigu “Jedanaest dana” (“Laguna”), koja je od danas u prodaji. Riječ je o ljubavno-erotskom romanu, iskrenoj ispovijesti autorke razapete između slave i unutrašnjih ponora. Ćerku legende jugoslovenske zabavne muzike Mikija Jevremovića, mnogi su doživljavali kao princezu sa muzičkom karijerom u usponu. Ali, bila je nesigurna dvadesetpetogodišnjakinja, uplašena za budućnost, koja se krila iza svog osmjeha. Iznad svega, usamljena. Budila se u bolnici zbog kolapsa, iznevjerila je poslovne partnere, a s roditeljima se neprestano svađala. Pod filmski zapetljanim okolnostima našla se na muzičkoj pozornici u Parizu, a u noćnom klubu prvi put je ugledala mladića kome je zakoračila u susret.

– Od kada znam za sebe, svaki moj bjeg u bolje bio je upravo put pisanja, pa sam najveći dio posla završila kada su me pritisle najteže brige, tatina iznenadna bolest i njegova brza smrt – rekla je Jelena Jevremović. – Pisanje ove knjige bila je moja terapija. Ponosna sam što sam ostala dosledna, završila započeto i ispričala svoju malu veliku priču i to u vrijeme kad sam privatno vodila najteže životne bitke. I još ih vodim. Ali, makar imam složene papire u ruci kao dokaz da sam uspjela. Pobjedila sam sebe. Sigurna sam da će moja iskrena ispovijest naći put do mnogih srca.

Izvor: novosti online

Popularno