Jelen pivo predstavlja regionalnu kampanju: “Tvoj grad, tvoja snaga”

Svaki grad ima svoju prepoznatljivu snagu, a Jelen pivo u svojoj novoj regionalnoj kampanji slavi sve ljepote grada na Vrbasu. Banjaluku, pored Vrbasa, krasi tvrđava Kastel, kao i zelene aleje, po kojima je prepoznatljiva. Banjaluka je grad sporta i mladosti, a uz kvalitetnu i ukusnu hranu i nadaleko poznati i omiljeni banjalučki ćevap, na stolovima se često nađe i hladno Jelen pivo.

Živjeli svi mi koji volimo Banjaluku!

Karakteristični simboli Banjaluke, predstavljeni su u kampanji “Tvoj grad, tvoja snaga”.

„Jelen pivo u fokus stavlja prijateljstvo, ponos i snagu svakog pojedinca, ali i grada iz kojeg potiče. Svaki grad je autentičan po svojim ljepotama, kulturi i jedinstvenim karakteristikama i specifičnostima te sredine. Upravo sve to nastojimo istaknuti kroz ovu novu regionalnu kampanju Jelen piva, u kojoj ćemo podsjetiti sve građane na vrijednosti koje imamo u svakom gradu”, rekao je Vladimir Rosić, menadžer izvrsnosti brendova i potrošača Molson Coors BH.


Ljeto je godišnje doba u kojem više vremena provodimo sa prijateljima i porodicom, a česta okupljanja, druženja i posebne trenutke uvijek upotpuni i vjerni prijatelj - Jelen pivo. Banjalučani, istinski ljubitelji piva, uživaju u rashlađenom Jelen pivu, na obalama rijeke Vrbas i u vožnji dajakom tokom toplih ljetnih dana. Jelen pivo je sastavni dio brojnih proslava, druženja i mnogih sportskih I muzičkih događaja, te su mnogi ljubitelji piva prepoznali kvalitet i tradiciju, dugu više od 260 godina. 


Nova kampanja ima regionalni pristup i realizovaće se u 8 gradova Republike Srpske, promovišući prirodne ljepote i znamenitosti različitih gradova uz prateće autentične poruke karakteristične za svaki grad: Banja Luka, Bijeljina, Pale, Trebinje, Doboj, Brčko, Gradiška i Prijedor.


Živjeli svi mi koji volimo Banjaluku, Jelen nazdravlja! 

Tvoj grad, tvoja snaga!

Jelen pivo!


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram