Connect with us

Zabava

Jedna od najpopularnijih destinacija za letovanje ne prestaje da privlači nove posetioce, a oni koji su već bili, rado joj se vraćaju

Published

on

Na jugozapadu Turske nalazi se jedno od najpoznatijih letovališta ove zemlje, Antalijska regija, iz godine u godinu postaje sve poznatija turistima iz čitavog sveta, posete u toku letnjih meseci su sve brojnije, a lepe uspomene se nižu i mame osmeh na licu mesecima nakon povratka sa putovanja.

Jedno od najposećenijih mesta u ovoj oblasti, u prijatnom mediteranskom klimatskom pojasu, sa dugim, peščanim plažama koje su lepo uređene, a tirkizno more okupano toplim suncem, podrazumeva se, jeste Antalija.

Turistička agencija 1 A Travel već godinama svoje verne klijente upućuje na odmor iz snova u neki od brojnih hotela u Antaliji.

Porto Bello Hotel Resort&Spa u Antaliji, nalazi se na svojoj, šljunkovitoj plaži dugoj 150m, na kojoj se ne plaćaju dodatno suncobrani, ležaljke i dušeci. Osim toga, hotel ima otvoreni i zatvoreni bazen, bazen sa toboganima i bazen za decu. Porto Bello ima dnevne i večernje animacije i muzički program, više vrsta sportskih terena i igrališta, saunu i tursko kupatilo, pa je time idealan izbor kako za porodično letovanje, tako i za parove i mlade ljude, jer će svako uspeti u njemu da pronađe svoj „komad sreće“. Ako preferirate All Inclusive koncept za letovanje, a sve navedeno do sada vam se dopalo, možda ste na dobrom putu da pronađete svoj izbor za leto ispred nas.

Antalija nije samo letovalište, to je dvomilionski grad, koji itekako živi i van letnje sezone, pa može biti interesantna, kako za šoping i obilaske kulturno-istorijskih lokaliteta, tako i za posete restoranima, kafićima i za noćne izlaske. Ako vam se čini kao bolja ideja manje, mirnije mesto za letovanje, ali opet bogato sadržajima koji nisu samo standardno letnji i vezani za plažu i kupanje, možda je za vas Side, fenomenalan zalazak sunca posmatran sa Apolonovog hrama i krstarenje Managvat rekom.

Side

Izaberete li Dream World Aqua 5*, izabraćete hotel koji je nov, kvalitetan i sadržajan. Usluga je All Inclusive, a posebno se ističe akva park koji je radost za mališane, ali vrlo često i za njihove roditelje.

Dream World

Antalijska rivijera nisu samo Side i Antalija, već i BelekKemer i Alanja, a turistička agencija 1 A Travel u svojoj ponudi ima odlične hotele u svakom od navedenih letovališta. Detaljnije na oficijelnom sajtu.

Porto Bello

Popularno