Connect with us

Zvijezde i tračevi

Jedan detalj izazvao mnogo pažnje i šaljivih komentara: Zavirite u dom u kom Lukas živi nakon razvoda

Published

on

U 2017. godini su se desile brojne stvari koje bi srbijanski pjevač Aca Lukas vjerovatno što prije da zaboravi i ostavi daleko iza sebe, tako da će ova 2018. vjerovatno biti godina novih početaka.

Ipak, pjevač je napravio presedan i pustio je kamere jedne tv emisije u svoj dom u kome dominira narandžasta boja zidova u kombinaciji sa svijetlim namještajem i mnoštvom drvenih elemenata.

Svjetliji tonovi kojima obiluje Vuksanovićev dom u kontrastu su sa tamnim draperijama na visokim prozorima, prenosi “Pulsonline“…

U omiljenom kutku doma slavnog folkera svakako se nalazi bijeli klavir na kom pjevač, osim što svira za svoju dušu ali i za prijatelje, voli i da komponuje, zbog čega mu je uvijek pri ruci i ostala tehnika neophodna za ovaj posao.

Ono što je, bez premca, izazvalo najviše pažnje svakako je imitacija kamina, ali i minijaturna jelka u jednom od ispusta na zidu, pored koje se nalazi svega jedan ukras.

“Dok drugi kite jelke do plafona, ti izdominiraš u dva poteza”, glasi samo jedan od komentara na društvenim mrežama za ovo dekorativno rješenje novogodišnje dekoracije.

Izvor: Puls

Popularno