IZBJEGNITE LJUBAVNI BRODOLOM Ovo su znaci koje je bolje “da preskočite” u 2019.

Kad je riječ o ljubavi, logično je da ne odgovara svako svakome. Sa druge strane, hoćemo li se zaljubiti u nekoga ili ne, često je prava misterija i nerijetko se osjećamo kao da sebi ne možemo da pomognemo, zar ne?

FOTO: pixabay

Astrolozi savjetuju sljedeće: ako do kraja 2019. godine želiš da izbjegneš slomljeno srce i ljubavne patnje, ni u kom slučaju nemoj da ideš na dejt sa ovim horoskopskim znakovima:


Ovan

Ako si rođena u znaku Ovna, drži se podalje od Riba. Senzibilne Ribe će te samo usporavati i sprečavati tvoj uspjeh.


Bik

Ove godine Bikovima nikako neće odgovarati Blizanci. Oba horoskopska znaka žele da postignu mnogo toga u 2019. godini, a zajedno bi im to bilo teško. Jedan bi smetao drugome i na kraju biste ostali razočarani.


Blizanci

Rakovi se ove godine koncentrišu isključivo na porodičnu sreću, a to Blizancima nije nikako na prvom mjestu. Ova kombinacija će žalosno završiti, pa je bolje da uopšte ne započinju vezu.


Rak

Rak i Vaga bi trebalo ove godine da drže prste dalje jedno od drugoga. Dok je Rak čvrsto sa dvije noge na zemlji, Vaga je još u potrazi za smislom života.


Lav

Mada se Lav i Škorpija brzo seksualno privuku, moraju da budu jako oprezni. Naime, Škorpija želi ove godine da uživa u slobodi i ne želi čvrstu vezu.


Djevica


Djevica čezne za nekim ko zna šta želi. Mada će Vodolija vjerovatno ostaviti dobar utisak i činiće se da je možda on onaj pravi, Djevica ne bi trebalo da se previše oduševljava – ljubavni jadi su zagarantovani.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage će se ove godine koncentrisati jedino još na sebe same. Nažalost, Bik bi im mogao da im smetati na tom putu.


Škorpija

Škorpija čezne za zabavom i ove godine ne želi čvrstu vezu. Zbog toga bi trebalo da napravi široki luk oko Strijelca – on želi ove godine ozbiljnu vezu.


Strijelac

Mada Strijelca magnetski privlači Djevica, ona će vjerovatno pobjeći od veze – a ti ćeš ostati slomljenog srca.


Jarac

Jarčevi su ambiciozni ljudi željni znanja. Stoga im neodlučne Vage nikako ne odgovaraju.


Vodolija

Vodolije ove godine ne bi trebalo da se zaljube u Ovna. Nažalost, nisu na istoj talasnoj dužini, pa će često izbijati svađe.


Ribe

Ribe u ovoj godini nek izbjegavaju Bikove.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram